Pojedynczy post dla tematu:

Poradnik do porogramu Sony Vegas 8 Pro :) Cz. 1

Odp: Poradnik do porgramu Sony Vegas 8 Pro :) Cz. 1

indianka007 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witaj Magier

Całym sercem dziękuję za opracowanie bardzo dokładne i przejrzyście " Poradnika do porgramu Sony Vegas 8 Pro :) Cz. 1". Zrobiłeś to bardzo czytelnie, za pierwszym wejściem wszystko zrobiłam. Może dlatego nie miałam trudności, ponieważ wcześniej posługiwalam się programem "Sony Cinescore 1.0", ale ten jest o wiele ciekawszy i ma o wiele więcej różnych efektów.

Tylko maleńki problem, którego niestety nie umiem sama pokonać i bardzo liczę na Twoje dobre serducho, jak stworzyć z tego filmik żeby nie był duży i żeby można go było umieścić na You Tube.

Wiem, że to się robi "Render As", ale nie umiem go tu poprawnie ustawić. Bardzo proszę pomóż i podpowiedz jak tam należy poprawnie ustawić wszystkie funkcje.

Serdecznie dziękuję za ten obszerny i czytelny poradnik i czekam na kolejny, bo z pewnością tu można o wiele więcej otrzymać ciekawych bajerków.

Pozdrawiam cieplutko i już teraz dziękuję za pomoc i wyjaśnienie jak zrobić z tego malutki filmik

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz