Pojedynczy post dla tematu:

[RS] Sparks Nicholas - List w butelce

[RS] Sparks Nicholas - List w butelce

tomson13 is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Sparks Nicholas

List w butelce

Format: mp3
Rozmiar: 113 MB
Czas trwania: 08h 41m 32s

CZYTA: Leszek Teleszynski

OPIS :

Wyrzucona za burte butelka, zdana na kaprys losu, mogla trafic w najodleglejszy zakatek swiata. Zamiast tego, po niecalym miesiacu podrózy, wyplynela na plazy nad zatoka Cape Cod, gdzie znalazla ja spedzajaca nadmorskie wakacje Theresa Osborne, dziennikarka z Bostonu, samotnie wychowujaca dwunastoletniego syna. W srodku byl list milosny napisany do zmarlej zony i zaczynajacy sie od slów: "Moja najdrozsza Catherine, tesknie za Toba, ukochana, tak jak zawsze, ale dzisiaj bylo mi bardzo ciezko, bo ocean spiewal o naszym wspólnym zyciu." Zaintrygowana i przejeta do glebi historia pary kochanków, Theresa rozpoczyna poszukiwania czlowieka, który potrafil tak mocno i wiernie kochac. Kim byl mezczyzna? Gdzie sie teraz znajduje? Jej spotkanie z tajemniczym Garrettem zaowocuje wielka miloscia...

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Moje cale zbiory audiobookow i sluchowisk (z akcentem irlandzkim) :

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Ostatnio edytowane przez tomson13 ; 02-10-2009 o 13:30.

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz