Pojedynczy post dla tematu:

[Download][PC] [OdSiebie] Gothic 3 (2006)

Odp: Gothic 3 Zmierzch Bogów PL

Kate22 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Cytat:
Napisał eNNeR.! Zobacz post
Gothic 3: Zmierzch Bogów (2008) PL + Crack

Party, po 500mb
Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

lub
Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Kochani mam problem, ściągnęłam wszystkie 7 partycji, ładnie się zainstalowało. Jednak nie mogę otworzyć gry, wyskakuje błąd: "Where is the guru?" W załączniku zamieściłam skan tego błędu ;/
Nie chodzi tu o cracka, bo wypróbowałam wiele możliwości i nic z tego, skorzystałam z cracka, który był z pakiecie, później próbowałam z innym ściągniętym z neta.
Później przeinstalowałam to i zainstalowałam patcha 1,7 bodajże, też to nic nie dało :(

Podejrzewałam, że archiwa mogą być uszkodzone, ale w takim wypadku nie mogłabym zainstalować tego w ogóle.
Możliwe, że ta gra ma za duże wymagania jeśli chodzi o mojego laptopa. Podaję dane:
Miscrosoft Windows XP Professional
Wersja 2002, dodatek Service Pack 3.
Intel(R) Pentium (R) Dual CPU
T 2390 @ 1,86 GHz
1,86 GHz, 2,99 GB RAM

Pomóżcie mi jeśli możecie. Bo ja już nie mam pomysłu, czy to ja popełniłam jakiś błąd z tą instalacją? acha do tworzenia wirtualnego dysku używam Daemona. Ściągałam to tydzień czasu, a tu taka porażka :(
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg bez*tytułu.bmp.jpg (45.5 KB, 16 wyświetleń)

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz