Cytat:
Napisał ZIOM5000
Słuchajcie,
mam ukończone 99% gry na profilu multiplayer.
Nie mogę przejść gry do końca, bo jest jakiś błąd, który nie pozwala połączyć się do wyścigów multiplayer (3 między klubowe i ostatnie 10pkt :/) . Wiem, że problem jest znany pośród graczy, ale nie mogę znaleźć konkretnego rozwiązania. Ci co mają już 100% (i poziom As) nie chcą nic mówić, a jedni gadają o crashu.
Widziałem kilka takichtam bajeczek o zcrashowaniu save'a, ale wykonałem (z backupem ;) ) i w ogóle nie zadziałało.
Czy ktoś wie, jak mogę dobić grę do tych 100% ? Bo nie znam innego sposobu oprócz kilku osób na serwerze LAN osiedlowym mających TDU i umawiających się. A to jest u mnie niemożliwe. :/
Za pomoc postawię gibona.
|
Jezeli chodzi o zrobienie ASA i 100% gry w uczciwy sposob nie majac polaczenia LAN albo dwa lub wiecej komputerow pod jednym routerem to mozna zapomniec o tym. Ci ktorzy maja ASA i 100% a czasami tylko maja ASA a nie maja 100% gry to tylko poprzez to ze zrobili crash'a sava ale odrazu mowie ze on nie zawsze dziala i moze zrypac gre wiec nie polecam tego.
Sa za to inne sposoby do zrobienia ASA i 100% gry - pierwsza opcja to jest na internecie w jezyku angielskim krok po kroku co robic zeby uzupelnic te 10 pkt potrzebnych do 100% albo jest program do pobrania za darmo co umorzliwia rozpoczecie gry od 3% i.... z zaliczonymi wlasnie tymi wyscigami co sa potrzebne do ASA - tylko trzeba rozpoczac gre na nowo z nowym savem bo troche szkoda psuc tego starego. Program ten jest sprawdzony bo wraz z kumplem wyprobowalismy go i za niedlugo bedziemy mieli tego ASA!!! :)
Jezeli chcecie sie cos wiecej dowiedziec do dajcie znac.
Moj nik na TDU to daro791
Xfire nik to daro791
Cytat:
Napisał kgb1994
Dzięki a jak będę miał 128 MB karę grafiki a nie 256 MB to będzie się bardzo zacinało czy nie?
|
Moze ci troche przycinac a to bedzie uciazliwe zobaczysz