Pojedynczy post dla tematu:

[Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited

Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited

ZIOM5000 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cytat:
Napisał daroz719 Zobacz post
Jezeli chodzi o zrobienie ASA i 100% gry w uczciwy sposob nie majac polaczenia LAN albo dwa lub wiecej komputerow pod jednym routerem to mozna zapomniec o tym. Ci ktorzy maja ASA i 100% a czasami tylko maja ASA a nie maja 100% gry to tylko poprzez to ze zrobili crash'a sava ale odrazu mowie ze on nie zawsze dziala i moze zrypac gre wiec nie polecam tego.
Sa za to inne sposoby do zrobienia ASA i 100% gry - pierwsza opcja to jest na internecie w jezyku angielskim krok po kroku co robic zeby uzupelnic te 10 pkt potrzebnych do 100% albo jest program do pobrania za darmo co umorzliwia rozpoczecie gry od 3% i.... z zaliczonymi wlasnie tymi wyscigami co sa potrzebne do ASA - tylko trzeba rozpoczac gre na nowo z nowym savem bo troche szkoda psuc tego starego. Program ten jest sprawdzony bo wraz z kumplem wyprobowalismy go i za niedlugo bedziemy mieli tego ASA!!! :)
Jezeli chcecie sie cos wiecej dowiedziec do dajcie znac.

Moj nik na TDU to daro791
Xfire nik to daro791

Dzięki za pomoc, gibon leci ;).
Szkoda, muszę coś wycyganić z crashowaniem, by mi zaliczyło ten 1% bo niezbyt chcę cofać save 99% aż do 3 % :P.
Zrobię sobie nowy, jak radzisz.
Spróbuję się może dogadać z kumplami w jakiejś jednej kafejce, czy coś. Może się uda.

Ale ogólnie THX

Aha! Mam też laptopa i niedługo kupujemy bezprzewodowy internet, może by się udało tak te wyścigi zaliczyć. Ale jest problem. Ponoć by taki wyścig zrobić, trzeba mieć 4 graczy, po 2 na 1 klub. Więc chyba nic z tego.

Zapraszam na cs-projekt.xaa.pl!! Świetny serwer ZM, ogarnięci admini, niski ping.

USP .45 + Famas = 4ever !!!! OWNAGEEE! :D

Ostatnio edytowane przez ZIOM5000 ; 02-01-2010 o 20:59.

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz