Wymagania co do przyszłego admina:
1. Admin musi mieć steam'a. POSIADAM
2. Admin musi mieć i korzystać z mikrofonu. POSIADAM I GADAM
3. Admin musi wykazywać się skillem ponad przeciętnego gracza na HJ (ponad 2:1 mile widziane :D) Jeżeli gram na poważnie to jest. Bardzie traktuje to jako zabawę :) Alle skill jest
4. Admin musi mieć pojęcie o grze TP. (chociaż serwer jest FFA - staramy się grać zespołowo - nie dajemy bić kolegów z drużyny w plecy) GRA TP opanowana w 100%
5. Admin musi mieć wpojony w krew i musi przestrzegać Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz ZAKODOWANE
6. Admin musi sprostać w przestrzeganiu Regulamin Adminów HASHJAMY OCZYWIŚCIE
7. Admin musi być przykładnym graczem serwera, być rozpoznawalny i lubiany na serwerze przez graczy.
Na servie gram już bardzo długo, od czasów kiedy był jeszcze NON STEAM, wspominam
gram z dawnymi adminami NIN itp... Na tym servie zaczęła sie moja przygoda z CS :)
- podaj swój wiek 22 lata
- podaj swój staż (ile lat grasz w CS :P) 3 lata
- podaj jakieś przekonywujące argumenty na to, że będzie z ciebie DUŻY pożytek jako przyszłego admina: bardzo dużo czasu poświęcam na gre, na tym servie, bardzo często zwracam uwagę jeżeli ktoś używa wulgarnych słów, a najbardziej godzi w moje wartości wjazd i obraza rodziców, i chce tego uniknąć. Moja znajomość AMXX wynosi 7/10, przyznaje sie że wszystkiego jeszcze nie opanowałem, doświadczenie w adminowaniu posiadam, gdyż aktualnie posiadam z kumplami małe forum i parę serverów co pozwoliło mi zdobyć doświadczenie. Na servie myślę że jestem widoczny, a zarazem można ze mną pożartować :) pozdrawiam
Link do GT 1 HashJama #2 [FFA] | wiaderko.com @ pukawka.pl [cs] Counter Strike 1.6
GT 2 http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.188:27015/top_players/?query=zwany^^&Search=Search&sort=name&order=asc