|
|
Jak Natalia była by chrzestną to nie wyobrażam sobie Aleksa w wieku 18 lat...
Myślę ze prędzej Aleks był by nimfomanem, tak jak jego niedoszła Mamusia Chrzestna Natalia :p
Ładny bobasek :)
kpicie? :D:D:D:D
Temat sexu jest normalnym tematem jak kazdy inny, do ktorego trzeba dorosnac. Jesli kogos wpedza w zaklopotanie to znaczy, ze jeszcze nie dojrzal "umyslowo" - nie wiekowo. Rozmowa, a uprawianie a raczej UZALEZNIENIE od sexu ( patrzac po stwierdzeniu - nimfomnka ) to zupelnie, co innego z czego powinniscie sobie zdawac sprawe majac te 20 pare lat. Mowiac prosto : przez rozmowe sie nie "bzykasz". Uzywacie slow, ktorych nie znacie znaczenia ;)
Poza tym mysle, ze nie chcielibyscie, aby Wasze dziecko na temat sexu dowiadywalo sie z gazet pokroju BRAVO, bo wstydziloby sie z Wami o tym rozmawiac lub mialoby obawe, ze nazwiecie ich "zboczonymi" ;)
Pozdrawiam mgr psycholog seksuolog Natalia xD
O kurwa. Analia, podpisujemy petycję, żeby wprowadzili lekcje wychowania seksualnego w szkołach. A potem podeślij CV z fotkami na PW to Ci robotę w mojej szkole załatwię.
Ale czekaj czekaj dobrze tam przeczytał.... to Ty wiesz ten teges Natalka? No nieumiejąca bez seksu żyć jesteś?
Dawaj adres bo Ja na głodzie takim, że nie wnikaj od ponad 6miechów dostaje tylko jakieś skrawki !!!!!! <3
---------- Post dodany 12-12-2010 o godzinie 11:26 ----------
Każda minuta bez snu jest tego warta : http://img834.imageshack.us/img834/7312/intotheblue.jpg

| « Kandytat na admina YOU SAID NEVER LET ME GO | Do kolejki - admin » |