Nick z Serwera: NN.
Steam ID: STEAM_0:1:23849089
Staż gry: trochę ponad 3lata
Czas spędzony na Serwerze: HashJama #2 [FFA] STEAM | wiaderko.com @ pukawka.pl : Top Players
Doświadczenie w Adminowaniu na Serwerach CS: Miałem kiedyś własne serwery i byłem Adminem na serwerach innej sieci poza tym jestem adminem na HJ w3
Znajomość AMXX: 10/10
Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem: Często spotykam się z brakiem kultury na serwerze i chciałbym temu zaradzić tak jak to robie do tej pory na w3, twardą ręką(dosłownie ;d) ogarnąć graczy, bo lubie jak na serwerze jest porządek, nie bawię się w kicki za przeklinanie tylko daje bany na 5 minut przez co gracze zwracają szczególną uwagę na to co mówią/piszą.
Dodatkowe info? Hmm, nazywam się Łukasz jestem spokojny i opanowany, chyba tylko raz spiałem się w grze i wygarnąłem graczowi który mi podpadł. Na pewno nie zaniedbuję obowiązków admina, myślę że ogarnę 2 serwery tj W3 i FFA jak rados, oczywiście jestem aktywny na forum no i oczywiście znam i przestrzegam regulaminu. To chyba na tyle liczę na pozytywne wypowiedzi i mam nadzieję że nie macie do mnie żadnych obiekcji ;o
PS. Co do moich godzinek dobije do 300 przez ten tydzień
Kontakt: steam: mCk_
GG: 16290702