UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: mrS podanie o admina

Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16
  1. #1 mrS podanie o admina 
    Starsza lamka
    Nick z Serwera: mrS

Steam ID: STEAM_0:0:17487101

Staż gry: 6 lat

Czas spędzony na Serwerze: ok. 270

Doświadczenie w Adminowaniu na Serwerach CS: dobre

Znajomość AMXX: dobre

Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem: Po prostu. Wiadmomo po co jest admin. Postanowilem spróbować kandydować w związku z tym, że są wakacje i będe miał czas grać raczej codziennie. Pewnie część adminów nie bedzie tak często grać, lub wręcz przeciwnie będą grać częsciej to pisać od razu, że nie ma potrzeby rekrutowania adminów :)

Kontakt: gg 9296240

Dodam HashJama Hlstatsx : http://staty.wiaderko.com/hlstats.ph...fo&player=1152
    Ostatnio edytowane przez mrS/sielu ; 29-06-2011 o 22:11
    TrenujSportyWalki

WIERNOŚĆ WIŚLE

2. #2 Odp: mrS podanie o admina 
    el Wymiataczos Awatar Dreamer ^
    Strona główna - wBans - Bany wiaderko hashjama
    Czystego konta to ty nie masz. A w sumie zawsze jak wchodzę na TP to jakiś admin jest. Prawie nie spotykam się z sytuacją żeby go nie było.

3. #3 Odp: mrS podanie o admina 
    Starsza lamka
    Cytat Zamieszczone przez Dreamer ^ Zobacz posta

23:13:18 06/16/11 mrS celowe tk 1 dni -> teamt : skarga na admina - za stary na to jestem -> Sytuacja:
    Typ mnie bije nie wiem za co. Jak sie zapytalem o co chodzi to mi odpowiedzial na poziomie swojej kultury - gówno. Zabilem go za TA i niski poziom kultury. Kilka sekund później BAN na 1 dzień od tego wlasnie admina. Jakbym go zabil bez powodu to rozumiem powod bana. Dla mnie sytuacja niezrozumiała -.- .

23:05:47 06/01/11 mrS MaxTeamAttack 1 godzin -> na nażówce czy gdzies tam na początku. Nie w grze na poważnie.

16:52:17 02/24/11 mrS kampisz Usunięty -> Nieporozumienie. Zresztą masz - odbanowany. Przypadek na samym początku kariery na HJ.

Cytat Zamieszczone przez Dreamer ^ Zobacz posta
    A w sumie zawsze jak wchodzę na TP to jakiś admin jest. Prawie nie spotykam się z sytuacją żeby go nie było.
    Nie pisze, że nie ma tylko zgłaszam swoją kandydaturę jakby byla potrzeba nabycia admina. Zostanie moja sprawa rozpatrzona na + albo na - .
    Ostatnio edytowane przez mrS/sielu ; 29-06-2011 o 22:57
    TrenujSportyWalki

WIERNOŚĆ WIŚLE

4. #4 Odp: mrS podanie o admina 
    Admin HJ
    Ja jestem na TAK !

A Ty Dreamer dziwne bajki opowiadasz ... Właśnie grałem przed chwilą i żadnego admina nie było. Czasem jest tak że jest kilku a nieraz że nie ma ani jednego.

5. #5 Odp: mrS podanie o admina 
    Starsza lamka
    Dreamer podaj czy na TAK czy na NIE i uzasadnienie. Wnioskuje, że na NIE jesteś ale proszę o konkrety typu TAK albo NIE . Dziekuję.

Proszę tylko o odpowiedzi typu TAK/NIE i uzasadnienie krótkie lub bez uzasadnienia. Przyjmę wszystko na klatę.
    Ostatnio edytowane przez mrS/sielu ; 30-06-2011 o 02:19
    TrenujSportyWalki

WIERNOŚĆ WIŚLE

6. #6 Odp: mrS podanie o admina 
    Admin HJ Awatar panam
    Na NIE.
    http://img97.imageshack.us/img97/5749/20110804141149cr.png

7. #7 Odp: mrS podanie o admina 
    Admin HJ
    Też na nie.

8. #8 Odp: mrS podanie o admina 
    Admin HJ Awatar djprezes
    Jak gram z tobą na serwerze to niestety nie zawsze grasz tp, często dostawałeś ode mnie kicki za brak gry tp, mikro też nie używasz, gry jeszcze nie widziałem żebyś prowadził, 270h to obecnie za mało nawet na slota.
    Więc na tą chwilę na nie.
    Szukasz demek z HLTV? TP <==
    Znajdziesz mnie na HJ TP: 193.33.176.54:27015 w grze: Prezes [HS]
    Pozdrówko! :-) Może jakieś piwko?

9. #9 Odp: mrS podanie o admina 
    Starsza lamka
    Temat do zamknięcia.

---------- Post dodany 29-06-2011 o godzinie 23:26 ----------

Dobra. Temat do zamknięcia bo pewnie nic z tego nie będzie.

Cytat Zamieszczone przez djprezes Zobacz posta
    Jak gram z tobą na serwerze to niestety nie zawsze grasz tp
    Wiesz co to TP? Bo dla Ciebie to chyba wbic się wszyscy w jedno miejsce gdzie powiesz. TP to gra zespołowa mająca na celu dobro teamu i jego zwycięstwo.

często dostawałeś ode mnie kicki za brak gry tp
    Wymślaj dalej ! -.- Może raz sie zdarzyło.

mikro też nie używasz
    Kup sobie słuchawki.

gry jeszcze nie widziałem żebyś prowadził
    Graj częściej ! jesteś adminem http://www.gametracker.com/player/Pr...176.148:27015/
    Poczytaj co sam pisałeś jak starałeś się o adma( kiedy ktoś ma prowadzić grę.)

270h to obecnie za mało nawet na slota.
    Przeglądnij sobie kto ma sloty na servie.

Pozdro dla kumatych. Ty tym nie jesteś.

" Chciałem pomóc, jak wolicie burdel na serwerku w godzinach nocnych to nie bedę nalegał :) ja nie musze być admem, może być nim ktokolwiel inny, ważne żeby tak ustawić admnów żeby cały dzień ktoś siedział i pilnował porządku. "

Z tym się z Tobą zgadzam w 100% ale tak dupy nie liże. Przeczytaj sobie swoje podanie. Cukier 100% -.- .
    Nie liże dupy nikomu żeby być adminem jak Ty ro robileś. Nie to nie :) Nie musze być adminem.

Jak już ktoś ma być adminem to powinien się uczyć od Cyca, Sz.b. czy Active'a bo to jest przykład, który się " w tańcu nie pierdoli " ( sorry za słownictwo ). Dzięki takim ludziom ten serv odpala niekumatych i staje się prawidzwym TP.

Z panama zdaniem się licze bo chlop ogarnia!
    Co do strikera to przypatrzcie się adminowania. Nie licząc pisania na @ to widzieliście reakcje na brak gry dla korzysci teamu? To tyle w tym temacie.

Proszę o zamknięcie tego tematu :)
    Ostatnio edytowane przez mrS/sielu ; 30-06-2011 o 02:12
    TrenujSportyWalki

WIERNOŚĆ WIŚLE

10. #10 Odp: mrS podanie o admina 
    Admin HJ Awatar panam
    Widac, ze nie owijasz w bawelne ale jechanie administracji nie zapewni Ci dobrego wizerunku miedzy graczami.
    Napisalem, ze jestem na nie tylko i wylacznie z tego wzgledu, ze jestem totalnie za przystopowaniem na czas blizej nie okreslony rozdawaniu slotow i adminow! Moze i przydala by sie osoba lub dwie na wieczorne/nocne godz ale czy Ty wlasnie jestes ta osoba nie mi tu sadzic bo widzialem Ci moze dwa lub trzy razy jak gralem. Wiec moze lepiej bym powiedzial, ze jestem neutral ale z w/w powodu jestem na NIE.
    http://img97.imageshack.us/img97/5749/20110804141149cr.png

11. #11 Odp: mrS podanie o admina 
    Admin HJ
    Jeżeli ja nie karam za brak TP to widocznie sam nie sam nie przyjrzałeś się mojemu adminowaniu.

12. #12 Odp: mrS podanie o admina 
    Lamka Awatar szukam klanu
    opinie tak/nie bez uzasadnienia nie powinny byc nawet brane pod uwage. jezeli ktos nie potrafi wypocic 2-3 zdan nt. czy ktos nadaje sie na stanowisko admina, czy nie, to jest rownoznaczne z tym, ze jest osoba niekompetentna, do tego bez wlasnego zdania.

co do sytuacji z brakiem adminow, wielokrotnie spotykalem sie z tym, ze serwer jest bez admina, wiec nie mam pojecia co Ty Dreamer chcesz osiagnac.

prezes - powiedzmy sobie szczerze, czy byly osoby z wiekszym skillem niz przecietny, ktore nie dostaly od ciebie kicka za brak tp ? no wiec wlasnie. juz pomijam fakt, ze 80% kickow z tym wlasnie powodem od Ciebie sa niesluszne. idzmy wiec dalej. z mikrofonem bywa roznie, ale zdarza mi sie "nierzadko" slyszec jego glos (zaznacze, ze ja raczej gram nosound), takze kolejny nonsens. nie kazdy jest stworzony do prowadzenia gry, ja osobiscie slow: wbijamy srodkiem, rasz gala, dawac b, nie zaliczam do prowadzenia. 270h - czy to malo ? pozostale 30 szybko nabije, nie brakuje sytuacji,w ktorych slota/admina dostawal ktos z mniejsza liczba godzin. jezeli komus sie on nalezy, to predzej, czy pozniej go dostanie, w tym przypadku glupie cyfry mozna pominac.

panam - ja nie wiem, czy to jest "jechanie po administracji". dla mnie wyglada to po prostu na wlasne zdanie, ktorego chlop nie boi sie powiedziec publicznie, a to sie ceni. dla Was jest to niestety obce. podoba mi sie, ze kolega nie boi sie napisac, tego co mysli. nie lize dupy wszystkim wokol, zeby dostac to czego chce, a to tez tuta raczej rzadkosc.

moje zdanie akurat ma tutaj najnizsza wartosc, ale mimo wszystko moge powiedziec, ze u mnie ma + godziny i wiek to dla mnie najwieksze pozytywy. do tego dochodzi nienaganny skill, pojecie o grze (zna definicje slowa team-play, zaznaczam, ze ta prawdziwa a nie "wpierdalamy sie na mieso") i rozwaga.

moze juz czas, zeby zlamac ten totalitaryzm i dac admina w koncu komus, kto sie nie pierdoli i chce pomoc nie lizac przy tym dupy nikomu.

13. #13 Odp: mrS podanie o admina 
    Admin HJ Awatar djprezes
    Oprócz przerwy na obronę pracy inż, gram cały czas

Chyba że chodzi ci o to że nie gram 6 godzin dziennie to się zgodzę :)

Doceniam twoje słowa krytyki, jednak nadal uważam, że nie używasz mikro, albo w takim stopniu że jest to praktycznie nie zauważalne.
    Nie skreślam Cię oczywiście, jak poprawisz niedociągnięcia i dobijesz godzin, to zawsze możesz złożyć kolejne podanie.

Btw, nikomu nie lizałem dupy jak składałem podanie, pisałem że w nocy jest mało admów, pisałem że będę grał w nocy i tak jest, gram tylko w godzinach 19-02.
    Ostatnio edytowane przez djprezes ; 30-06-2011 o 10:18
    Szukasz demek z HLTV? TP <==
    Znajdziesz mnie na HJ TP: 193.33.176.54:27015 w grze: Prezes [HS]
    Pozdrówko! :-) Może jakieś piwko?

14. #14 Odp: mrS podanie o admina 
    el Wymiataczos Awatar AN0N!M
    Na Nie

15. #15 Odp: mrS podanie o admina 
    Admin HJ Awatar parabole
    Na NIE.

Pozdrawiam,

-- Parabole