zacznijmy moze od tego ze cie nie widzialem ani razu na serwie.
a twoja sygnatura swiadczy jak duzo grasz na HJ i ogolnie w cs :)
i wiek twoj jest troche niski.
i z wiekiem jeszcze klamiesz bo masz napisane w profilu ze masz 14 a nie 15 lat
nick : ?
staż : 2 lata
argumenty : od kiedy mam steama gram często na HJ , mogę pomóc graczom , dosyć dobrze gram , nie wrzeszcze do mikro , ale je mam , nie lubie chamstwa , nie wkurzam się gdy ktoś gra lepiej odemnie , gram zespołowo , humor , znam sie na amxie i jestem swietnym grafikiem , no i to chyba wszystko
nara
rozpatrzcie kandydature
Nick: ? (co to w ogóle za nick? Na większości serverach nick powinien mieć min. 3 znaki logiczne)
No istna kpina:D
1.Wiek zbyt niski.
2.Nie pisz Mi nara jak się nie przywitałeś bo odbieram to jako obraze.
3.Nie widzialem tak śmiesznego nicku na HJ-TP.
Nick z Serwera: HETSZOTEJSZYN
Steam ID: 0:0:27234134
Staż gry: 5-6 lat z przerwami
Czas spędzony na Serwerze: HashJama #2 STEAM | wiaderko.com @ pukawka.pl : Top Players , HashJama #2 STEAM | wiaderko.com @ pukawka.pl : Top Players
Nick z Serwera: NN.
Steam ID: STEAM_0:1:23849089
Staż gry: trochę ponad 3lata
Czas spędzony na Serwerze: HashJama #2 STEAM | wiaderko.com @ pukawka.pl : Top Players
Doświadczenie w Adminowaniu na Serwerach CS: Miałem kiedyś własne serwery i byłem Adminem na serwerach innej...
1. Admin musi mieć steam'a. Posiadam
2. Admin musi mieć i korzystać z mikrofonu. Posiadam mikro i używam.
3. Admin musi wykazywać się skillem ponad przeciętnego gracza na HJ (ponad 2:1 mile widziane :D) Czasami mam gorsze dni ale 2:1 raczej mam.
4. ZAPOZNAŁEM SIĘ Z REGULAMINEM SERWERA I...
Witam :)
Nick z Serwera: Pan
Steam ID: STEAM_0:1:28047430
Staż gry: z 5 lat, na początku z kumplami w szkole, później boty, online z 3 lata
Mój nick na serwerze: qki
Staż: 3 lata
Argumenty przekonywujące na to, że będzie ze mnie DUŻY pożytek jako przyszłego admina:
- dużo gram w cs'a http://iv.pl/images/04841129153485686261_thumb.jpg]
- mogę grać na serwerze do 3 godzin dziennie
- chcę utrzymywać porządek na serwerze...
Witam.
wiem, ze rekrutacja jest zamknieta, niedawno dolaczyl Striker, wrocil Sevi, ale pomimo to czesto spotykam sie z sytuacja, gdzie nalezy sie przynajmniej tygodniowy ban. jak widze kogos podejrzanego o dopalacze nagrywam demka. najczesciej odpuszczam, ale 2 razy demko wstawilem. okazaly sie...
1. Admin musi mieć steam'a: To chyba jasne, ofc jest.
2. Admin musi mieć i korzystać z mikrofonu: Mam, korzystam, nikt nie narzekał na to bym skrzeczał, bądź nadużywał :)
3. Admin musi wykazywać się skillem ponad przeciętnego gracza na HJ: z tym jest różnie, ale daje radę.
4. Admin musi mieć...
Dzień dobry.
-nick: ben! (zdarzalo sie zmieniać czesto i gęsto, ale aktualnie gram już tylko na nicku ben!)
-staż: ok 3 lat, z przerwami
-czas spędzony na serwerze: gametracker, w ciągu ostatnich 2 tyg 57.8 godziny, łacznie bedzie wiecej.
-steam jest, micro...
1. Mam steam ;)
2. Mam i korzystam przynajmniej tak mi się wydaję
3. To już do oceny niech inni się wypowiedzą :D
4. Myślę że żadnych przeszkód nie ma co do tego pkt
5. Regulamin znany ;)
6. Regulamin znany
7. To także do oceny myślę że mnie znają przynajmniej mam takową nadzieję ;)
...
Wymagania co do przyszłego admina:
1. Admin musi mieć steam'a:Tak
2. Admin musi mieć i korzystać z mikrofonu:Tak
3. Admin musi wykazywać się skillem ponad przeciętnego gracza na HJ (K:D ponad 2:1 mile widziane :D ) No jasne na dm zazwyczaj x2 więcej zabić na dead
4. Admin musi mieć pojęcie o...
Śmietnik
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u