Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Slychac co mowia dead i spec jak zyje:

, , , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 1334
Narzędzia wątku

Slychac co mowia dead i spec jak zyje

MasTaHo is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Tak jak w temacie, kazdy slyszy kazdego, jest jakis plugin ktory za to odpowiada albo jakies komendy?

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

MasTaHo, tzn chcesz to wyłączyć? do server.cfg dopisz (a raczej zmodyfikuj bo pewnie już masz)
Kod:
sv_alltalk 0

(0 - słychać tylko własny team, 1 - słychać wszystkich)

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Zbigniew Gut nie zyje
http://m.onet.pl/_m/f750db7ae9df4d5b18be448bb40195d9,46,1.jpg We francuskim Saint Jean de Maurienne zmarł Zbigniew Gut, polski mistrz olimpijski w piłce nożnej z igrzysk w Monachium (1972). Miał 61 lat - poinformowała "Nowa Trybuna Opolska". Gut był także w drużynie Kazimierza Górskiego, która...
Piłka nożna
Corey Haim nie zyje
http://gfx.filmweb.pl/an/867323/7859.6.jpg W środę nad ranem czasu kalifornijskiego zmarł aktor Corey Haim. Przyczyną śmierci Kanadyjczyka było przedawkowanie narkotyków. Miał 38 lat. photo.title Haim zyskał popularność w połowie lat 80. Swoją najważniejszą rolę zagrał w filie Joela...
Polityka, społeczeństwo
Mowia ze Mam WH :)
Ok, Na innym forum grałem na serwerze gdy zabiłem admina skanem wszedł na 3 rundy na speca i dal mi bana.. bez ss.. zrobiłem skargę na ich forum.. admin wypowiedział się ze miałem wh i ze na tym demku to widać : Sendspace.pl - Darmowy hosting plików (Daj Cytuj i zobaczysz link !!! na samym dole...
Archiwum Cheats Zone
Nikogo nie slychac
Witam mam problem z komputerem a dokladniej z dzwiekiem mam widnows XP I na ventrillo nikogo nie slychac w grze nikgoo nie slychac i na zadnym filmiku nikogo nie slychac... :( Wogóle nie slychac przychodzacych wiadomosci na steamie !! Daje screena z moich ustawien... dzwieku ZA POMOC DAJE...
Windows XP
nie slychac mnie w grze
w windowsie, na ventrilo, w opcjach steam moj mikrofon dziala ale nie w grze :/ ktos wie czemu ?
Problemy z CS 1.6
Nie slysze innych co mowia przez mikro
Witam. Mam problem, ponieważ kupiłem nowy komputer, jak wiadomo inne stery, wszystko inne. W csie zauważyłem, że gdy ktoś coś mówi przez mikrofon nie słyszę tego, lecz kiedy ja mówię inni to słyszą. Proszę o pomoc,i będę wdzięczny. Z góry dziękuję.
Problemy z CS 1.6
Nic nie slychac
Witam Mam problem na serverze jak naciskam K to nikt mnie nie slyszy i kazdy ja kchce cos powiedziec to nie slychac go nawet mikrofon nad glowa sie nie pokazuje jaka jest na to komenda?
Problem z pluginem AMX/AMXX
Nie slychac adninow
Witam, Za bardzo nie wiedzialem czy w dobrym dziale zakladam temat, ale stwierdzilem ze musi byc to z winy serwera ze tak sie dzieje o toz to jak mam nick admina na serwerze to nie slysze ludzi i ludzie nie slysza mnie lecz tylko gdy nie zyje, mam tylko tak na nicku admina dzisiaj postanowilem...
Problemy z HLDS
zobaczcie i osadzcie mowia ze sa czysci :)
http://www.sendspace.com/file/yxi568 demka waza po spakowaniu okolo 160 KB wiec nie problem z obejrzeniem , zrobilm im psikusa tzw motyw z brama, juz tlumacze o co kaman : jak ktos ma wh to wiadomo jaki ma wyglad tekstur i innych detali,brama jest tak cienka ze wh w ogole nie odroznia od reszty...
Archiwum Cheats Zone
SLABO SLYCHAC
Siema!!! Mam problem kiedy gram w csa słabo słyszę ludzi jak mówią przez mikrofon. Co zrobić???
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz