Popularne odwołania do tej strony: descargar surf_ski_2, surf_ski_2 cs 1.6, surf_ski_2 descargar, ip cs brasil surf_ski_2, descargar surf_ski_2 cs 1.6, jak otworzyc klatke w surf_ski2, descargar mapa surf_ski_2, surf_ski_2 ip, descarga de la surf_ski_2, problemas con el map surf_ski_2, kody cs 1.6 jak wyjsc z klatki surf_ski2, cs 1.6 surf_ski_2 ip, descargar mapa para el cs 1.6 surf_ski_2, ip de surf_ski_2
Siema, szukam pluginu lub komendy dzięki któremu na mapie surf_ski_2 będę mógł wychodzić z klatki czyli po prostu będę wskakiwał na kant klatki i wyskakuje.
Widziałem takie coś 0_o na wielu serwach więc prosze o szybki post!
Witam !
Mam gotowego amx'a . Chcialbym na serwerze miec mape surf_ski_2 , lecz gdy wpisuje komendy do /amxmodx/configs/maps/surf_ski_2.cfg to na serwerze ich nie czyta . Moze musza to byc komendy amx_cvar lub rcon_cvar ?? Serwer jeszcze nie jest za hostingowany moze , dlatego nie dziala ?...
Witam.
Jak ustawić na mapie surf_ski_2 by bronie non stop były w gun rumie ??
np jak zabiorę AK to na jego odrodzi sie broń.
Za pomocne posty nagradzam gibonem...
Jak zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie.
Witam! Otóż wgrałem na swój serw ss2 i jest dziwny problem bo surfuje i jak mam juz skoczyc to nagle zjezdzam do klatki. Surfowac umiem bdb i tak mam pierwszy raz. Prosze o odp
Potrzebuje takiego pluginu, ze jak ktos na surf_ski_2 siedzi w klatce, to moze z niej wyjsc, bez niczyjej pomocy, tzn, moze przejsc przez sciane, widzialem to na jednym seervie. :)
DAM POMOGL.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u