co byscie polecili na serwer oprocz sxe na cziterow !! /.? i VAC ?
|
|
co byscie polecili na serwer oprocz sxe na cziterow !! /.? i VAC ?
HackHuntera (jest w forum VIP) hehhe może HLG ?
forum amxmodx.org --> search --> anticheat, cheat i tam jest masa plugow (usuwanie flashbugow, wykrywacze spinhakow, aimow itp)
przecież sXe jest dobre :|Zamieszczone przez sLwPROSTO
ja banuje jak slysze jakiegos dzieciaka (do 12lat) bo to oni maja najwiecej cheatow, a jak ktos mi zacznie w say pisac z bledami dyslektycznymi jak "ktury" to ban totalny i jakos na cheaty nie narzekam
Shadow, oraz SoulsHunter, powiedzieli co trzeba ;) Baroo, fakt sXe jest dobre ale zauważ mało ludiz sciaga tye sXe i mala statystyka na serverach jest :/ , no chyba że valve zrobi cs-a w którym byłby jakiś robak i szukał cheatów na komp. albo potrzebny sXe do uruchomienia cs-a
Na czity to oczywiście sXe ale oprócz tego to Hack_Hunter
macie jakis serwer na ktury morzna wejsc bez problemu???
Ja bym mu dał bana :D
Hack Hunter, ale ostatnio mój kolega skanował przez ściany i wywaliło go za rzekome WH.
Hack hunter cienki walem 2 banie to mnie wywaliło VAC iSxe najlepszy
LAP!
Jesli jestes adminem serwera wgrywasz sobie plugin a konkretniej :Admin Spectator ESP v1.3
zdychasz lub jestes na specu wlacza ci sie wh dzieki temu pluginowi mozesz dorwac 12 latka z czitem :)
Lepiej jest mieć tego Huck Hunter'a, bo założe się, że 90% ludzi grających na jakimś serwerze nie chciałoby im się ściągać sXe.
dokladnie tez tak mysle :) osobicie moj serwer tez by posiadal sxe :)
| « RoundSound | Antycheat - spis i download antyczitów na serwery » |