Dajcie Mi Proszę jakieś fajne wrzuty żebym mógł je wkleic do remplecats.ini
|
|
Dajcie Mi Proszę jakieś fajne wrzuty żebym mógł je wkleic do remplecats.ini
Kod:debil dzifk dziwk chuj chuje huj jebac jeban jebie kretyn kurfa kurw korwa ciota cioto kutas morda palant palki palko pedal pierdol pizd pleban plebs pleb plebie pojeb wyjeb wypierd debile debilu dzifki dzifko dziwki dziwko huju hujki hujku kretyni kurwo kurwy kutasie kutasy palancie palanty pierdolciesie pierdolecie pierdolewas pierdolsie pizdo pizdy pojebie pojeby ruchajciesie ruchajsie skurwiel skorwiel skurwysyn spierdalaj walciesiena walsienaryj whoyou wypierdalaj KUR\/\/A chuj ciota cioto cioty cip cipa cipk dziwk fiuc fiut fjut huj jeb kurew kurw kutas pedal pierdol pizd qrw qurw ruch skurwiel spierd ssij wyjebac wypierd zajeb dzifk dziwk chuj chuje hujk jebac jeban jebuny jebie kretyn kurfa kurw korwa ciota cioto kutas pierdol pizd pleban plebs pleb plebie pojeb suka wyjeb wypierd debilu dzifki dzifko dziwki dziwko huju hujki hujku idioci idioto kretyni kurwo kurwy kutasie kutasy pierdolciesie pierdolecie pierdolewas pierdolsie pizdo pizdy pojebie pojeby skurwiel skorwiel skurwysyn spierdalaj wypierdalaj KUR\/\/Adebile debilu dzifki dzifko dziwki dziwko huju hujki hujku kretyni kurwo kurwy kutasie kutasy pizda pizdo pizdy pojebie pojeby ruchajciesie ruchajsie skurwiel skorwiel skurwysyn spierdalaj walciesiena walsienaryj wypierdalaj twojstary twojastara zjebie pedale fuck
Seba za te masz pomogł ^^ Ale mi chodziło o te drugie :P Maskujące ???
Postarasz się ^^?
Przejdź się po serwerach i zobacz, albo wpiszi już ;DKod:Na serwerze obowiazuje permanentny zakaz przeklinania !!!
To daj jakieś ip gdzie to jest :P
http://www.teksty.jeja.pl/189,grypsy.html
[ Dodano: Czw 31 Sty, 2008 ]
polecam tekst ostatnich czasow -=[ MORDO TY MOJA ]=- i -=[ SPIEPRZAJ DZIADU ]=- ;p
| « szykam plugina na koniec jak sa 2 osoby :D | Inny Zombie Mod » |