Sciągnołm te pliki, z modelami dodałem do cstrike models, dodałem linijke z nazwa do plugins.ini, ale jak te skiny włączyć w grze, potrzebna jest jakas komenda czy jak?
Witam dałem koledze admina ale on wogóle nie może korzystać z komend,ale ma admina bo wiem bo ma strój admina podczas grania,ale mówi mi że nie działa mu ta komenda amxmodmenu,daje wycinek z users.ini
"jego nick" "haslo" "acdefjt" "a"
Chciałbym zrobić skiny dla vipów na serwerze, mam mani admin plugin i eventscript.
Jeśli ktoś widział plugin pod evenscripta to proszę o link.
2 pytanie to czy jakbym dał admina komuś (tak teoretycznie) i da się zabrać mu uprawnienia żeby nic nie mógł robić, a tylko miał inny skin?
Witam szukałem już dużo ale nie znalazłem.
CHciałbym dodać na serwer ten skin.
FPSBANANA > Skins > CS:S > Server-Side Players > Super Sailor Moon II
Ale tylko dla admina i tu jest problem jak to zribić??
Za pomoc oczywiście gibonek.
Mam problem otóż zawsze używałem skin admin na maniego CSS-SKINS / ics-base.net]. Gdyż chyba to było po reinstalce wrzucałem wszystko na nowo ale w CT jest cały przezroczysty tylko broń widać a chyba w Terro jest ERROR taki chodzący :]
Próbowałem poprawić jakiś błąd ale wszystko mam dobrze. Nie...
Witam.
Posiadam 12 slotowy serwer.
Jest juz na nim amx lecz... Chciałbym dodać kogoś do admina poprzez Steam_id, jest taka mozliwość? zeby nie wpisywać za kazdym razem Rcon_password :/ jeszcze jedno... czy jest mozliwość aby zrobic tak zebym jako admin dodany przez Steam_id (to sie chyba flagi...
siemka, chce wgrac skina i jestem w tym linku : http://www.wiaderko.com/cs-1.6/tuning-counter-strike/art/206
tylko ze jest tam jeszcze jeden linka jak wpisac w rejest skina, ale ten link nie dziala, prosze o pomoc !!
szukam skina dla admina. chodzi mi o zadko spotykany w zasadzie nie moge go dostac nigdzie i przekopalem juz co nie co... lecz jesli ktos cos wie to prosze o pomoc. nie odsylajcie mnie na fpsbanaba ani go google. chodzi o skin Różowej Pantery widzialem kiedys cos takiego ale dosc dawno. chcial bym...
Witam chciałbym sie dowiedzieć jak dodać skina admina na Mani's Admin Plugin. Szukałem instrukcji ale znalazłem tylko amxx a to mnie nie interesuje. jakby ktoś mógł pomóc to byłbym wdzięczny.
Witam przeszukalem google i nigdzie nie znalazlem skinu VIP-a
Chciałbym na serwerze zastosować dla niektorych graczy Skin Vipa
jak wiem jest to mozliwe
Chodzi mi o to zeby skin był bardzo zblizony do rzeczywitych skinów
w sensie ze np tylko napis VIP na prawdziwym skinie
zeby sie pozniej...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u