Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Skin admina:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 3738
Narzędzia wątku

Skin admina

Legol@ss is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Sciągnołm te pliki, z modelami dodałem do cstrike models, dodałem linijke z nazwa do plugins.ini, ale jak te skiny włączyć w grze, potrzebna jest jakas komenda czy jak?

add is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

musisz miec admina z flaga kicka.Niema zadnej komendy modele same sie wlaczaja jesli masz adma

Legol@ss is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

czyli jak mam admina od "a"do"u" to wlącza misie odrazu?, jak sprawdzic czy sie włączylo?

add is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Np jak zginiesz to na freeloku podjedz do tego miejsca i zobacz sobie

pawlo10 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

a mi to nie dziala co mam robic??

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

pawlo10, ale jakiego pluginu użyłeś? Admin models? Czy może admin mark?

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Dałęm admina ale komendy mu nie działaja,ale ma admina
Witam dałem koledze admina ale on wogóle nie może korzystać z komend,ale ma admina bo wiem bo ma strój admina podczas grania,ale mówi mi że nie działa mu ta komenda amxmodmenu,daje wycinek z users.ini "jego nick" "haslo" "acdefjt" "a"
Problemy i konfiguracja AMXX
Vip skin
Chciałbym zrobić skiny dla vipów na serwerze, mam mani admin plugin i eventscript. Jeśli ktoś widział plugin pod evenscripta to proszę o link. 2 pytanie to czy jakbym dał admina komuś (tak teoretycznie) i da się zabrać mu uprawnienia żeby nic nie mógł robić, a tylko miał inny skin?
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Jak dodać skin dla admina
Witam szukałem już dużo ale nie znalazłem. CHciałbym dodać na serwer ten skin. FPSBANANA > Skins > CS:S > Server-Side Players > Super Sailor Moon II Ale tylko dla admina i tu jest problem jak to zribić?? Za pomoc oczywiście gibonek.
-Przezroczysty skin admina [Mani] - Problem
Mam problem otóż zawsze używałem skin admin na maniego CSS-SKINS / ics-base.net]. Gdyż chyba to było po reinstalce wrzucałem wszystko na nowo ale w CT jest cały przezroczysty tylko broń widać a chyba w Terro jest ERROR taki chodzący :] Próbowałem poprawić jakiś błąd ale wszystko mam dobrze. Nie...
PH-Squad [HS Only] Nabód na admina!Pierwsze 5 osob z forum dostaje admina!!!
- PH - Squad @ NiceShoot.pl - 91.204.160.80:27020 - Sloty: 12 - Typ serwera: FFa/HS - Steam - www.phcs.tk - Friendly Fire (Off) - Kontakt gg: 6075901 - Strona KLIK - Forum KLIK
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Funkcje Admina + dodanie admina + Opis instalacji
Witam. Posiadam 12 slotowy serwer. Jest juz na nim amx lecz... Chciałbym dodać kogoś do admina poprzez Steam_id, jest taka mozliwość? zeby nie wpisywać za kazdym razem Rcon_password :/ jeszcze jedno... czy jest mozliwość aby zrobic tak zebym jako admin dodany przez Steam_id (to sie chyba flagi...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Skin
siemka, chce wgrac skina i jestem w tym linku : http://www.wiaderko.com/cs-1.6/tuning-counter-strike/art/206 tylko ze jest tam jeszcze jeden linka jak wpisac w rejest skina, ale ten link nie dziala, prosze o pomoc !!
Archiwum forum
skin dla admina
szukam skina dla admina. chodzi mi o zadko spotykany w zasadzie nie moge go dostac nigdzie i przekopalem juz co nie co... lecz jesli ktos cos wie to prosze o pomoc. nie odsylajcie mnie na fpsbanaba ani go google. chodzi o skin Różowej Pantery widzialem kiedys cos takiego ale dosc dawno. chcial bym...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Skin admina na Mani's Admin Plugin
Witam chciałbym sie dowiedzieć jak dodać skina admina na Mani's Admin Plugin. Szukałem instrukcji ale znalazłem tylko amxx a to mnie nie interesuje. jakby ktoś mógł pomóc to byłbym wdzięczny.
Skin VIP
Witam przeszukalem google i nigdzie nie znalazlem skinu VIP-a Chciałbym na serwerze zastosować dla niektorych graczy Skin Vipa jak wiem jest to mozliwe Chodzi mi o to zeby skin był bardzo zblizony do rzeczywitych skinów w sensie ze np tylko napis VIP na prawdziwym skinie zeby sie pozniej...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz