Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Jaki wav do roundsound?:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 1275
Narzędzia wątku

Jaki wav do roundsound?

Tajfun is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jak skonwertować wav do dźwięków na koniec rundy? (roundsound).
Chodzi mi o to ile bitów, Hz i mono czy stereo?
Jakie programu najlepiej użyć?

Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc.

like.no.other is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

dBPowerAmp
Najlepiej - 16 Bit (CD), 8000Hz, Mono

nemore is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Tak jak kolega powiedzial . Zamykam

Bookmarks

« Pluginy..... | amxx »
Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Jaki jest twój ulubiony klub polski a jaki zagraniczny ?
Jaki jest twój ulubiony klub polski a jaki zagraniczny ? moj polski to WIDZEW ŁÓDŹ RTS a zagraniczny to Manchester United teraz wasza kolej
Piłka nożna
Roundsound w CSS
Potrzebuje jakiegoś pluginu lub wytłumaczenia jak zrobić round sound czyli inne dźwięki ct i t win czytałem o tym ale jest tylko to w cs 1.6 i nie ma nigdzie w css wiec proszę o pomoc
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Roundsound
Witam. Chcialem poruszyc temat Roundsound - pluginu wam pewnie znanego ^^ otóż sprawa wygląda następująco; gdy już mam wszystko zrobione, pobierają się dźwięki które mam na własnym FTP. Natomiast te dźwięki nie chcą się odtworzyć podczas gry. Sprawdzałem w folderze, i niewiadomo skąd, mają po...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Roundsound
Co jest w nim nie tak bo żadnej muzyki nie słysze #include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin("RoundSound","1.0","PaintLancer") register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin") register_event("SendAudio", "ct_win", "a", "2&%!MRAD_ctwin")
Roundsound
Witam.mam pytanie. jak robie roundsound to jest potrzebne do tego plik .sma? aha i jeszcze jedno.Jak usunac plugin co admini widza wszystki rozmowy? PoZdRo
Roundsound
Mam problem taki. Wgralem muze na serwer i nie dziala robie wszsystko jak zawsze ale nie dziala :/ Jak wchodze na serwer mam takie cos : .sma roundsound.ini
roundsound mp3
siema zainstalowałem roundsounda ale coś on jest zwalony :/ pada mi serwer po kilku mapkach L 02/02/2008 - 15:18:33: Displaying debug trace (plugin "roundsound.amxx") L 02/02/2008 - 15:18:33: Run time error 4: index out of bounds L 02/02/2008 - 15:18:33: textRPMXKq.sma::plugin_precache...
Roundsound mp3
Siema POtrzebuje kodu lub czegos z roundsound mp3 ostanio robilem temat zle mi dali a robilem z starego poradnika to raz muza leci raz nie.:dash2:
Szukam pluginu AMX/AMXX
RoundSound :(
widze ze duzo osob ma proble z tym ***** no ale ja mam inny a mianowic tylko jedne piosenka mi sie odtwarza :/ tylko 1 i zawsze ta sama jak temu zaradzic ?
roundsound
witam mam taki problem z roundsound. A mnianowicie nie odtwaza mi sie muzyka na serwerze :/ :cry: sciagnalem roundsound.amxx i sma i ini napislem (patrz nizej w nawiasach to z krotoszynem),a wlasciwie podmienilem nazwy z zal na krotoszyn i doopisalem pare ctwinnar.mp3 bo tak bylo napisane w...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz