Popularne odwołania do tej strony: bunny hop amx, jak skakac na bh, serwer bunny hop, serwery do cs bunny hop, serwery cs bhop, program do bunny hopa, bunny hop server, serwery cs bunny hop, cs 1.6 bhop mod, amx mod bunny hop cs 1.6, cs deathrun bunny hop amxx download, bhop mod cs 1.6, c.s bunny map, free download automatic bunny hop to amx mod, serwery bunny hop cs, how to play bhop offline, amx bunny, server bunny hop, bunnyhop serwer, amx mod x bhop, kako nauciti counter strike tricks, cs 1.6 bunnyhop.amxx, online bhop server list css rus, amx mod for cs 1.6 bunny hop, comment créer serveur bhop css
Hey mam pytanie, kumpel chce zainstalować skrypta na BH... zeby poprostu sam skakał, ma Steama i boi sie że może dostac na nim bana... Wiec moje pytanie - Czy Skrypt Na Banny Hopa Może Spowodawac Bana Steam?! Prosze o szybką odpowiedz. Pozdrawiam
Szukam pluginu na bunny hopa, oraz poradnika dokladnej instalacji go. Juz prubowalem zainstalowac jeden taki plugin,ale nie mialem takiej lokalizacji jaka byla podana a byla to : cstrike\addons\amxmod\ i tam mialbyc jakis config lecz ja mam tam folder diablo mod. Prosze o plugin i poradnik...
Darmowe gry online - Sex Bunny Sim Zagraj za darmo w grę Sex Bunny Sim
Krótki opis: Gra nawiązuje do tytułów z serii Sex Kitten Sim Date. Po raz kolejny gracz musi się wcielić w chłopa ...
http://forum.wiaderko.com/swf/d/ddc-Sex-Bunny-Sim.swf
Siemka. Potrzebuje informacji na temat BUNNY HOP. Wiem tylko że
Potrzebuje jakiegoś skryptu...
Nie wiem gdzie to wkleić i z kaad mam to wytrzasnąć PROSZE o wszelkie INFO...
:sad:
A więc postanowiłem założyć ten temat o bunny hop'ie ponieważ mam ciężki problem :P, znalazłem inne tematy o bunny hop'ie ale żaden nie pomógl:<
Więc tak.. Zamieszcze tutaj link z filmikiem jak robie Bhop'a bo pisząc to nie wytłumacze dokładnie na czym polega mój problem..
Demko (13929 KB)
...
YouTube - Counter-Strike Tricks Jumps
Na podanym wyżej filmie gracze 'latają' wysoko, co pomaga w dostaniu się do wielu miejsc, i mam pytanie - jak to zrobić? Zauważyłem, że skacząc, kolega strzela pod niego i frunie. Jak to zrobić??
Niby wszystko dobrze robie, rozpędzam się ( strzałką do góry) puszkam, naciskam scroola, naciskam <-, potem obrót, scrool,->, obrót, scrool ale jak tak robie to gościo robi BH ciągle w miejscu do przodu w ogole nie idzie.