Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Jak zrobic....:

Popularne odwołania do tej strony: jak zrobić pług do quada, pług do quada jak zrobić, jak zrobic pług do quada, jak zbudować pług do quada, jak zrobić robota z papieru

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 1792
Narzędzia wątku

Jak zrobic....

lasmix is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jak zrobic ze kiedy jest ostatnie 10 sek do wybuchniecia bomby muzyka sobie leci??

Pershing is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

lasmix, plugin nazywa sie bomba_explode_sound.amxx tu masz link http://amx-board.com/topics11/bomba-...ound-vt279.htm

lasmix is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

:/ http://amx-center.com/download.php?id=53 nie chodzi a jest jakis inny link do pobrania tego pluginu

[ Dodano: Czw 28 Lut, 2008 ]
a czy http://amx-board.com/topics11/granat...rzwi-vt851.htm ten plugin nie potrzebuje pliku sma?? bo jest sam amxx??

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Jak zrobic
Witam ja nie prosze o wykonanie tylko pytam jak mozna zrobic takom grafike dolaczylem ostatnio do klanu i pokazali mi to logo ze mam zrobic z naszymi nickami kazde pokolei no to zrobilem probowalem tez osiagnac taki efekt jak logo ale nie wyszlo a mowili ze ktos im to z wiaderka zrobil....
Prośby o wykonanie grafiki
jak zrobic... ?
Jak zrobic takie drzwi ktore otwieraja sie na przycisk ale mozna je rozwalic za pomocą broni?? Jak zrobic pulapki np takie jak n amapkach deathrun.. chodzi mi o zmiazdzający blok Jak zrobic takie przedmioty ktore po dotknieciu mozna przesunać tak jak na niektorych zm mapach przesuwamy stoly itp?
Mapy do Counter Strike
jak zrobic lód(vhe)
JAK Zrobic lod w whe chodzi o sliską powierzchnie zeby sie slizgac macie pomysly?:D:bomb:
Mapy do Counter Strike
Jak ? mam to zrobic?
Mam 2 pytania: 1 - Jak moge zwiększyc fps? 2 - jak moge zminiejszyc los ?
Problemy z CS 1.6
Jak zrobic..
Jak mozna zrobic takie cos - http://www.youtube.com/watch?v=EFHJjDXFAqM&feature=related Z góry thx:)
Instalacja gry i podstawy
Jak to zrobic?
Witam, mam takie pytanie. Jak zatrzymać wszystkie pluginy a zostawić tylko sXe-I. Bo jak wpisze amx_off to i sXe-I nie będzie działał. A chcę aby na spara nie było żadnych pluginów, tylko sXe-I chodziło.
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak zrobic...
Witam... Jestem zielony na ten temat wiec pisze : moglby ktos mi powiedziec jak sie robi slota np. sobie ze jak bedzie full serw to se wbije bez problemu... Dam pomogl Prosze nie pisac "Opcja szukaj nie boli" bo szukalem przez 1 godzine i nie moglem znalesc
Problemy z CS 1.6
jak to zrobic
jak zrobic gdy wpisze w say /pokemon to otwierało mi sie okno i bylo cos napisane
Szukam pluginu AMX/AMXX
Czy można tak zrobic?
Mam takie pytanie czy można tak zrobić? Ktoś wysyła do mnie smsa (ja mam telefon na abonament) np. za 5 zł i czy ja mogę tą kasę jakoś wypłacić żebym mógł zrobić przelew w banku?
OffTopic - Counter Strike
Co mam zrobic?
Na moim hldsie zaisntalowlem roundsound i chodzi a potem wkleilem to na nasz server klanowy i nie chodzi?? Wie moze ktos dlaczego wsztko robilem tak samo :( Najpierw wkleilem muzyke do folderu misc potem wklielem plugin do folderu plugin a potem w folderze confing w pliku plugins ini wpisalem...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz