Popularne odwołania do tej strony: jak zrobić pług do quada, pług do quada jak zrobić, jak zrobic pług do quada, jak zbudować pług do quada, jak zrobić robota z papieru
Witam ja nie prosze o wykonanie tylko pytam jak mozna zrobic takom grafike dolaczylem ostatnio do klanu i pokazali mi to logo ze mam zrobic z naszymi nickami kazde pokolei no to zrobilem probowalem tez osiagnac taki efekt jak logo ale nie wyszlo a mowili ze ktos im to z wiaderka zrobil....
Jak zrobic takie drzwi ktore otwieraja sie na przycisk ale mozna je rozwalic za pomocą broni??
Jak zrobic pulapki np takie jak n amapkach deathrun.. chodzi mi o zmiazdzający blok
Jak zrobic takie przedmioty ktore po dotknieciu mozna przesunać tak jak na niektorych zm mapach przesuwamy stoly itp?
Witam, mam takie pytanie. Jak zatrzymać wszystkie pluginy a zostawić tylko sXe-I. Bo jak wpisze amx_off to i sXe-I nie będzie działał. A chcę aby na spara nie było żadnych pluginów, tylko sXe-I chodziło.
Witam...
Jestem zielony na ten temat wiec pisze : moglby ktos mi powiedziec jak sie robi slota np. sobie ze jak bedzie full serw to se wbije bez problemu...
Dam pomogl
Prosze nie pisac "Opcja szukaj nie boli" bo szukalem przez 1 godzine i nie moglem znalesc
Mam takie pytanie czy można tak zrobić?
Ktoś wysyła do mnie smsa (ja mam telefon na abonament) np. za 5 zł i czy ja mogę tą kasę jakoś wypłacić żebym mógł zrobić przelew w banku?
Na moim hldsie zaisntalowlem roundsound i chodzi a potem wkleilem to na nasz server klanowy i nie chodzi?? Wie moze ktos dlaczego wsztko robilem tak samo :( Najpierw wkleilem muzyke do folderu misc potem wklielem plugin do folderu plugin a potem w folderze confing w pliku plugins ini wpisalem...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u