witam szukam pluginu który na mapce aim_map_usp . podobno taki istnieje , jesli ktos go zna to prosze o nazwe :]
[ Dodano: Sob 08 Mar, 2008 ]
zapomiałem dopisać , sorki chodzi mi o to że jakoś sie przez ten pluign bronie zmienia :]
|
|
witam szukam pluginu który na mapce aim_map_usp . podobno taki istnieje , jesli ktos go zna to prosze o nazwe :]
[ Dodano: Sob 08 Mar, 2008 ]
zapomiałem dopisać , sorki chodzi mi o to że jakoś sie przez ten pluign bronie zmienia :]
mało zrozumiale to napisałeś...
OCB ? jaśniej napisz
No grałem na jednym servie . była mapka usp_map i pytał się nas jaką broń dać .. i np każdy miał awp , badz , dagle , badz same granaty . spytałem sie go co to jest to aby powiedział że do tego jest jakiś plugin . szukalem ale nie znałaznłem :/
Admin czy serwer, w DM coś takiego masz :D I chyba da sie DM-a przerobićZamieszczone przez nigger1989
admin admin , jeśli moża to prosze jaśniej bo cos nie kumam
Deathmatch to taki mod dzięki któremu wybierasz pistolca, i główną broń i sie napierdal*** i jak cię zabiją to respisz się po sekundzie w losowym miejscu.
? :/ mi nie chodziło o plugin deathmatch czy jakos tak tylko o taki co daje mozliwosciw wybierania broni. Pisałem o tym wczesnie
nigger1989, dodaj ten plugin normalnie, tak jakbyś miał dodać go do wsyztskich map.
Dodaj do amxx.cfg
oraz zrób plik konfiguracyjny dla danej mapy ( http://www.forum.wiaderko.com/topics...ap-vt19572.htm ) i wpisz do niegoKod:amx_pausecfg pause nazwapluginuKod:amx_pausecfg enable nazwapluginu
dzieki już znam nazwe tego pluignu :] weapons arena aby go teraz poszukam
[ Dodano: Nie 09 Mar, 2008 ]
Temat można zamknąć
Trzymaj, już się nie musisz wysilać. :D Dzisiaj niedziela - dzień dobroci xD
| « 2 pluginy 2 problemy | Głosowanie na mape na koncu rundy » |