Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Muzyka "trabka":

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 1684
Narzędzia wątku

Muzyka "trabka"

seth15243 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mam pewne pytanie.Na jednym z serwerow znalazlem muzyke pod tytulem trabka spodobala mi sie!! mam ten plik z muzyka bo byla juz w amxie ale jak ja wgrac zeby dzialala??a druga sprawa to to ze wzialem wgralem bad_camper.amxx i nie dziala mi dziwek chrapania!! plzz pomozcie moje gg to 424137

Inferno is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Na gg nie odpisujemy.. Opcja SZUKAJ nie boli!!

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[langtitle=en]"NEW" Microsoft Windows XP SP3 Corporate Unattended Student Edition September 2010 "HOT"[/langtitle]
http://conysoft.com/uploads/posts/2010-08/1282032882_1windowsxps.jpeg Microsoft Windows XP SP3 Corporate Unattended Student Edition September 2010 | 690 Mb This so-called "student" copy of XP, it is used for educational purposes and therefore it is designed for multiple installation without...
Archiwum forum
[langtitle=en]"NEW" PHOTOSHOP TOP SECRET BONUS DVD WITH EXTRAS SUNiSO "SOFT"[/langtitle]
http://img543.imageshack.us/img543/374/inftcl.jpg PHOTOSHOP TOP SECRET BONUS DVD WITH EXTRAS SUNiSO | 2.9 GB Genre: eLearning Genre: eLearning Painting Fantasy Portraits in Photoshop Getting Started Under Painting Begin Details
Archiwum forum
[Steam & Non Steam] Muzyka nie ściąga się z serwa, "zawieszony cs"
Jestem po formacie zainstalowałem csa i ostatnio założyłem router. Chciałem wbić na serwer ładuje się i przechodzi do ściągania i nic nie idzie. http://i47.tinypic.com/21nefb5.jpg na tym obrazie się kończy moja przygoda. Co jest przyczyną i jak to zmienić żeby działało. Wszedłem na inny...
Problemy z CS 1.6
Tutorial - Jak zainstalować phpBB by Przemo na "xaa.pl"/"proserwer.pl"
Napisałem ten tutorial dla tych którzy chcieli założyć stronę z oprogramowaniem "phpBB by Przemo", i myśleli, że pobawią się panelem administracyjnym i będzie łatwo a tu nagle wyjechano im z MySQL, FTP, itp. Więc poniżej przedstawię wam na zdjęciach jak to zrobić w jakieś ~ 10-15 minut :grin: ...
Tworzenie - projektowanie stron www
Nie mogę naciskać jednocześnie "w" i "a"/"d"
Ostatnio grałem na jakimś serwerze. Na czacie przeczytałem, że gracz nie może jednocześnie klikać "w" i "a"...czyli prościej - nie może się poruszać na ukos... Po kilku godzinach kiedy znowu zacząłem grać w cs'a, pojawił się u mnie ten sam problem. W Options -> Keyboard przywróciłem ustawienia...
Problemy z CS 1.6
Muzyka z Filmu "Kochaj i Tańcz"
Witam. Zamieszczam Tutaj liste utworów które są grane w filmie Kochaj i tańcz. CD 1 1. Afromental, Andy „Stewlocks“ Ninvalle- Fight For Your Life 2. Anna Karwan - You & Me Love Theme 3. Afromental, Andy „Stewlocks“ Ninvalle - Hit The Dance Floor 4. Tomasz Korpanty - Cross For...
Archiwum forum
~~""Rein Clan"" Poszukuje Taktyka~~
Witam Poszukujemy Taktyka. Oferujemy: *Server Steam ""host- Shooters"" *Częste Treningi *Gra w Lidze , Sparingi
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
muzyka przy - 1 vs "reszta"
Szukam plugina który odtwarza muzykę wtedy gdy w jednym z teamów zostanie jeden gracz.
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz