Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Zombie-Strike i Zombie Mod Infection by MysticDeatch.com xD:

, , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: cs zombie mod download, nei dziala mi zonbie mod, zombie mod do cs download, zombiemod na swoim serwie cs 1.6, zombie infection java download, model mod-2, zombie mode cs download, counter-strike zombiemod rassen, dowload cs zombi mod, cs zombi mod download, zombie infaction 1, zombie mod zombie strike, serwery do cs zombi mod infecion

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 7310
Narzędzia wątku

Zombie-Strike i Zombie Mod Infection by MysticDeatch.com xD

ADuIaS is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mod został zrobiony na podstawie pluginu Apophisa (czy jakoś tak).Plugin daje takie same możliwości jak plug Mystic Deatcha i wg mnie jest o niebo lepszy jak on działa:

Po 10 sec zostaje wybierany 1 zombie który ma odnawialne życie.Ludzie zostają automatycznie przerzucani do CT a zombie jest w t.Kiedy zombiak kogoś ciachnie nożem (bo tylko to ma) człowiek zostaje automatycznie zombie i zostaje automatycznie przerzucany do t.Ludzie mają dużą ilość naboi co ułatwia załatwienie zombie.Na serwie jest mgła i zajebiście to wszystko wygląda.

Minusy:Nie działa on z Botami z wyjątkiem HPBotów botmana pod metamoda.

Link do moda:Zombie-Strike

To wszystko testowałem ten mod na moim serwie i działa zajebiście.

Ps:I biczem w dupe Mystic chamom i Salamonowi :P

Zmod Infection by MysticDeatch.com

Jak to sie muwi piractwo sie szerzy teraz żeby mieć zombie mod infection by MD nie trzeba płacić.A mianowicie znalazłem kopie tego moda na AlliedModsie, wszystko takie samo co na
płatnym xD.

Link:Zombie Mod Infection by MysticDeatch.com

Jest jeden minus,mod używa standardowego modelu zombie,ale jak kto chce go zmienić wystarczy pobrać model i podmienić go z tym co jest w Valve directory/valve/models/player/zombie/zombie.mdl
albo nadpisać plik cfg.
PS:Salamon nikt już nie potrzebuje twojego plugu xD, FUCK MYSTICDEATCH.COM!!

Jak by ktoś z was miał problem z tymi plugami pisać tutaj,niezakładajcie nowych postów.

RaY24 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ej mozesz mi podac z kąd go wzionść dokładnie bo sie gubie

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Zombie Plague Mod 4.3 - Zombie Mod infection - Instalacja, download, poradnik konfuguracji, jak grać?
Zombie Plague Mod - Zombie Mod infection Opis moda: Jest to znany wielu osobom zombie mod "infection" - na początku rundy jeden gracz staje się zombie i ma za zadanie zarazić resztę graczy. Zarażony gracz staje się zombie takim jak poprzedni - ma za zadanie zarazić resztę ludzi. Zombie nie mają...
Zombie Plague
serwer zombie (nie infection)
Siemanko wszystkim. Szukałem ostatnio serwera zombie, ale jednak nie znalazłem. Nie jest to zwykły serwer, (a moze i zwykły?) nie ważne. Przejdźmy do meritum. Kiedyś, grałem na zombie modzie jednak nie było żadnego zarażania, zombie miał 10.000 hp, był tylko jeden jego typ, żadnych innych. Były...
OffTopic - Counter Strike
Zombie Infection Mod
Witam mam problem z zm infection mod a oto logi L 08/09/2009 - 14:07:45: -------- Mapchange to de_dust2_2x2_hama -------- L 08/09/2009 - 14:08:01: No spawn points file found (addons/amxmodx/configs\csdm\de_dust2_2x2_hama.spawns.cfg) L 08/09/2009 - 14:08:01: CSDM spawn mode set to preset L...
Problemy z CS 1.6
Zombie mod infection (stary)
Siema ma dla was cos fajnego pamietacie napewno moda gdzie byla tylko jedna rasa zombie i byla do dyspozycji tylko latarka bo cala mapa byla w mroku.Specjanie dla was znalazlem 2 servery z tym modem: Zombie Mod Infection XP {Beta} @ MysticDeath.com IP:74.86.251.127:27020 A o to drugi...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Zombie mod infection (stary)
Siema ma dla was cos fajnego pamietacie napewno moda gdzie byla tylko jedna rasa zombie i byla do dyspozycji tylko latarka bo cala mapa byla w mroku.Specjanie dla was znalazlem 2 servery z tym modem: Zombie Mod Infection XP {Beta} @ MysticDeath.com ...
Zombie infection
Siema mam do was pytanie w sprawie tego moda.Nigdzie w sieci niemoge znalezc servera ze starym zombie modem,sa tylko biohazard ijakies inne ale starego zombie infection gdzie byly te fajne dzwieki po zarazeniu i byla tylko 1 rasa zombie niema.Mam nadzieje ze jakies jescze sa z tym modem.
Zombie Infection
Witam. Bardzo bym prosił o pomoc, nam na swoim serwie "Zombie Swarm" lecz niepodoba mi sie typ gry , czyli : zombie nie infekuja ludzi tylko ich zabijają, chciał bym żeby mi ktoś wytłumaczyl jak wgrac na serwer zombie infection. Tak żeby Zombie mieli : 1. 2000 hp 2. 0 ap
Szukam pluginu AMX/AMXX
Zombie Infection
Witam. Bardzo bym prosił o pomoc, nam na swoim serwie "Zombie Swarm" lecz niepodoba mi sie typ gry , czyli : zombie nie infekuja ludzi tylko ich zabijają, chciał bym żeby mi ktoś wytłumaczyl jak wgrac na serwer zombie infection. Tak żeby Zombie mieli : 1. 2000 hp 2. 0 ap
Problemy z CS 1.6
polski zombie mod infection(zombie quarantine)
myslalem troche nad tym i doszedlem do wniosku ze jednak udostepnie plugin, ktory posiadam jedynie ja, bo sam edytowalem cos o czym wspomne dalej jakis czas temu zrobilem temat, dalem tam pluga, ale i tak byl w porownaniu do tego do dupy... juz pare miesiecy edytuje go na wlasna reke...
Amx Mod X
Zombie Mod Infection ...
nie wiem czy duzo osob o tym wie ale istnieje taki plugin/mod jak zombie mod INFECTION to nie jest zwykly swarm... jeden gracz losowo zostaje zombiakiem i jezeli tylko walnie raz nozem (bo tylko to ma) innego gracza (w tym wypadku ct, reszta przechodzi do ct) to do niego dolacza... sieka jest...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz