Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Antirusher:

Popularne odwołania do tej strony: antirusher amxx

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 1549
Narzędzia wątku

Antirusher

Kolorszczak is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam. Nieglugo kupuje server TP i mam zamiar wgrac tam antirushera. Czy mogłby mi ktos podać link do pluginy w ktorym by po przejsciu zabijalo odrazu lecz na scianach zeby byla tabliczka z napisem... "Granica Rushu"... Czy mozna ta granice samemu jakos ustawic czy one sa juz ustawione na kazda mape?? Prosze o odpowiedz...

BTW... Uzywałem opcji szukaj i zadnego tematu ktory by mnie zadowalal nie znalazlem. Jesli jest ten plugin w packach duzych to chyba dla jednego pluginu nie bede sciagał packa co ma 300 pluginow. Na amxmodx.org tez niczego nie znalazlem :/

BotNaEasy is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=37807
instrukcja obsługi xD : http://hlds.pl/page.php?id=31
Sprawdź to

csmordpl is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

Polecam Paczkę z Serwera Wirtualnej Mordowni

Masz wszystko co potrzeba na serwer TP
Anturusher
Tabliczki
Strefy
Oznaczenie Stref
/strefy

Wszystko smiga idealnie

Zapraszam do pobierania

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z antirusher
Witam, mam problem otóż mam serwer TP, i chce zrobić antirusher'a. I własnie poszukuje antirushera takiego, zebym nie musial robić tych stref rashu, tylko zeby bylo juz gotowe. Oczywiście za pomoc lecci gibon ^^ Z góry thx!
Szukam pluginu AMX/AMXX
Antirusher przestał działać
Witam na serverze przestał działać Anty rasz ;/ wczoraj w noc bylo ok, dzisiaj się budze i CT odrazu po spawnie może raszować pokazuje się : Dziwne to bo wczesniej łądnie smigało.Czytałem na róznych forach, ale wszyscy pisali te same możliwości. zainstalowałem wszystko od nowa, według...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Antirusher
Witam, mam problem z antyraszem na swoim serwerze :( Wgrywałem już kilka różnych wersji, kilka gotowych packów i nic. Pojawia się napis wolno raszować po 60 sekundach i na tym się kończy działanie pluginu. Dodam że w logach zero błędów, plik rush.cor wgrany poprawnie, plugin sprawdzany przy 6...
Antirusher 2.0
Witam. Chce miec na swoim serwei TP Antyrasz. Pobralem Antirushera 2.0 z tąd. http://www.forum.wiaderko.com/topics61/amxx-m_antirusher-20-vt8648.htm Polder z plikiem cor skopiowalem do folderu addons/amxmodx/configs Plik M_Antirusher do foledru plugins.
antirusher
Witam. mam pytanie w sprawie antirushera mogl by ktos tu napisac w jakis latwiejszy sposob jak dodawac granice raszu bo ani z hlds ani z tego forum nie moge pojac jak dodawac te granice raszu wraz z tabliczkami ;/
Amx Mod X
antirusher :/
mam antirusher najnowszy na servie i jak zmienię mapkę to od razu sie wyłącza antirusher i muszę znowu wpisać "say /antirusher_menu" i aktywować. mnie ciągle na serwie nie ma i jest to uciążliwe że co chwila to muszę włączać :/ w amxx.cfg mam antirusher 1 - czyli włączony. chce żeby po zmianie...
problem z antirusher`em
mam antirusher najnowszy na servie i jak zmienię mapkę to od razu sie wyłącza antirusher i muszę znowu wpisać "say /antirusher_menu" i aktywować. mnie ciągle na serwie nie ma i jest to uciążliwe że co chwila to muszę włączać :/ w amxx.cfg mam antirusher 1 - czyli włączony. chce żeby po zmianie...
AntiRusher
Witam, poszukuje takiego antirushera lub jakiegos dodatku do niego który zmienia lasery w linie na ziemi. Szukalem w google itd. ale nic nie znalazlem. Prosze o pomoc. PS. Te linie sa napewno gdyz widzialem je na pewnym serwerze :)
Szukam pluginu AMX/AMXX
antirusher 2.1
to smao co w temacie prosze o link z gory thx
Szukam pluginu AMX/AMXX
Antirusher 1.4
Mam mały problem z tym pluginem poprostu zbyt żadko wyświetla się komunikat o tym że jest anty rasz (UWAGA!!!! ...) tylko 1 na początku rundy da sie to jakoś zrobić ?? PS.: Link w M_Antirusher 2.0 nie działa (przynajmniej mi
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz