Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu 3 problemy:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 717
Narzędzia wątku

3 problemy

CyCu102 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

1. Mam wrzuconego plugina roundsound i jest z nim 1 problem- mam ustawione 3 nuty na zwyciestwo tt i 3 na zwyciestwo ct, ale leci ciagle jeda z tt i jedna z ct, jak zrobic zeby lecialy pokolei?
2. Gdy do daje jakies mapy do pliku maps w confing to potem niemoge ich ustawic na serwie (wogóle nie ma ich na changelevel)
3. Czesci moim kolegom podczas laczenia z serwerem wyskakuje cos takiego:
Server is enforcing file consistency for models/player/terror/terror.mdl
Bad file Server is enforcing file consistency for models/player/terror/terror.m
o co chodzi?

Inferno is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Wszystko jest na forum........Uzyj opcji SZUKAJ

BotNaEasy is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

1. Sprawdź czy masz wpiepszone wszystkie soundy.
2.Te mapy powinny ustawiać się od razu, spróbuj je wgrać przez hlds.
3.Czyli mają błąd z plikem terror.mdl (usuń go a potem ściągnij z innego serva-powinno pomóc a jak nie to niech to twoi kumple zrobią)

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
2 problemy css
Witam mam 2 problemy, a mianowice: 1. Sciagnelem plik masterservers.vdf i skopiowalem go tam gdzie mam zainstalowanego sourca i do folderu platform/config, ale serwerow dalej nie wyszukuje. Mam takze zainstalowanego patcha v18.3 2. Za kazdym razem kiedy wyjde z gry a potem chce wejsc, to...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
2 problemy
Witam serdecznie forumowiczów !!!!! Mam dwa problemy, które mam nadzieję pomożecie mi rozwiązać . 1. Potrzebuje plugin który daje możliwość rozegrania na początku każdej mapy rundy rozgrzewkowej. 2. Właściwie nie wiem czy jest potrzebny jakiś plugin do tego ale na serwerze nie są...
Problem z pluginem AMX/AMXX
2 Problemy...
Witam W amxx niema działu z problemami więc napisałem tutaj... 1. Postanowiłem zrobić soccer mod, kierowałem się tąstroną więc kiedy zrobiłem i wszedłem na server zacząłem zmieniać mapę na soccerjam wyskoczyło okienko STATS (nicki - ile zabójstw ile zginięć) i po 20 sec wyskoczył błąd z...
Problemy z CS 1.6
2 problemy
skradziono mi konto steam wyslalem im zdjecie cd-keya i dostalem odp ========= Please enter your reply ABOVE above this line ========= Hello, This email is a log of a conversation, for example a telephone call, between you and our staff.
Instalacja gry i podstawy
Problemy
A więc 1 problem to, gdy ktoś ma granata i się go zabija, to ten granat nei wiem czemu wybucha. Drugi problem to sxei. Wie ktoś jak zrobić że jak się wejdzie na serwa z sxei, to nie pokazywalo tych żółtych liter?? Trzeci problem to configi. Jakk zrobić pare configów, załóżmy jeden zwykły a drugi na...
mam 2 problemy ;/
1. Problem z pluginem slot_reservation. Zainstalowałem go jak trzeba, pozniej w amxx.cfg ustawilem amx_reservation 1. Wyłączylem plugin adminslots.amxx. Mój serwer ma 20 slotow, noi mam adma i chce wbic i nie moge o.O, i w dodatku pisze ze jest 19 slotów o.O 2. Problem z respawnem ;/ No więc...
2 problemy
A więc pierwszy problem-wszyscy widza co sie pisze, nawet jak ktos jest dead i pisze to live to widzi, jak sie pisze na u do swojej druzyny to wszyscy to widza:( Pomocy, to juz mnie rozbraja Drugi problem jest taki: jak się mapa zmienia to dłuuuuugo się czeka, czasem serwer laguje do 2000 i...
Problemy
Witam. Nie jestem nowy w robieniu serwerów, jednak mam kilka problemów. 1.More Money than 16000- walnąłem go na serwer. Ustawiłem komendy :amx_maxmoney 55000 oraz amx_startmoney 25000. Maksymalna kasa działa, ale tylko wtedy jeśli ktoś sam uzbiera tyle kasy(na początku jest 800, albo 801). 2.Bad...
Problemy z CS 1.6
Problemy :/
Siemka , 1)Ostatnio wszedłem sobie w maps.ini i patrze a tam pełno map ... No to usunełem je i włączyłem serwa jeszcze raz .... Wchodze w menu admina a tam wszystkie mapy jakie w maps.ini :/ Potem wchodze do maps.ini i znowu wszystkie mapy ( oczywiście zmiany zapisuje ) Co z tym zrobić ? . ...
2 problemy
Po pierwsze: Podejrzewam że na moim serwie gra koleś co ma no-recoila ale jak jestem na spectatorze i go widze to celownik mu sie rozszerza. Czy to możliwe żeby koleś miał no-recoila i nie było tego widać? Po drugie: Czy istnieją programy do odbierania admina na serwach HLDS bo postawiłem serwer...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz