Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu plug...zasady...admina:

Popularne odwołania do tej strony: pierwsza osoba w top15 dostaje admina, top15 plugin za clan war server, how to add rules to amx

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 1452
Narzędzia wątku

plug...zasady...admina

Lodokor is Offline
Banned

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mam prośbę zrobiłby mi ktoś plugin że wyswietlają się zasady dla admina
ale tak żeby wyswietlało się to tylko adminowi

BotNaEasy is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

żal po co ci taki plugin, którego widzi tylko 1 osoba albo mała grupka nie lepiej zrobić ogulny że wszyscy widzą?

nemore is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Lodokor, public rules . ale musisz w cvarze ustawic ze tlyko dla admow

Lodokor is Offline
Banned

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Podaj ten plugin

BotNaEasy ty sie nie wypowiadaj jak nie pomagasz !

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Zasady
Proponuje wrzucić jakąś listę zasad dotyczących tylko tego serwera. Jest parę zasad, które mogą być nie uwzględnione w ogólnym zestawieniu zasad serwerów HJ.
Śmietnik
Zasady FFA
Jak dodać zasady na własny serwer żeby jak wejdę na serwer pokazały się zasady serwera FFA??
Szukam pluginu AMX/AMXX
[Steam & Non Steam] Zasady CW
Witam. Związku z częstymi nieporozumieniami między klanami postanowiliśmy napisać z kolegą regulamin dotyczący ClanWar (tzn. sparingów, sparów). Mamy nadzieję ze dzięki niemu będzie coraz mniej kłótni i dyskusji na niepotrzebny temat. Prosimy wszystkie klany aby stosowały się do tego regulaminu....
Problemy z CS 1.6
Odtwarzanie dzwiekow przez admina mani plug
Witam! Mam problem chodzi o to , że wgrałem dźwięki do puszczania przez maniego i non steamowcy ich nie słyszą , za to steamowcowe tak . Proszę o rozwiązanie lub link do binarek , które rozwiązują ten problem . GG 3190893
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
PH-Squad [HS Only] Nabód na admina!Pierwsze 5 osob z forum dostaje admina!!!
- PH - Squad @ NiceShoot.pl - 91.204.160.80:27020 - Sloty: 12 - Typ serwera: FFa/HS - Steam - www.phcs.tk - Friendly Fire (Off) - Kontakt gg: 6075901 - Strona KLIK - Forum KLIK
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Funkcje Admina + dodanie admina + Opis instalacji
Witam. Posiadam 12 slotowy serwer. Jest juz na nim amx lecz... Chciałbym dodać kogoś do admina poprzez Steam_id, jest taka mozliwość? zeby nie wpisywać za kazdym razem Rcon_password :/ jeszcze jedno... czy jest mozliwość aby zrobic tak zebym jako admin dodany przez Steam_id (to sie chyba flagi...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Zasady
Mozecie mi podac jakies zasady spara ??? np. nie mozna uzywac latrki itd....
ESL - europejska liga CS
zasady
elo mam plugin na zasady servera czy mugl by ktos ten tekst tylko zedytowac by kolor zasad byl zółty a nie bialy ja se tekst wkleje do amx mad x i se zrobie gotowy plugin .
Problem z pluginem AMX/AMXX
/zasady
pyt to /zasady chce zeby wyskakiwaly po wpisaniu /zasady ale w nowym oknie w takim jak np.top15 a nie takie jak bym wpisal @ nie znam takiego pluginu ktory tworzy takie okienko... jak wiesz to napisz :mrgreen:
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz