Proponuje wrzucić jakąś listę zasad dotyczących tylko tego serwera. Jest parę zasad, które mogą być nie uwzględnione w ogólnym zestawieniu zasad serwerów HJ.
Witam. Związku z częstymi nieporozumieniami między klanami postanowiliśmy napisać z kolegą regulamin dotyczący ClanWar (tzn. sparingów, sparów). Mamy nadzieję ze dzięki niemu będzie coraz mniej kłótni i dyskusji na niepotrzebny temat.
Prosimy wszystkie klany aby stosowały się do tego regulaminu....
Witam! Mam problem chodzi o to , że wgrałem dźwięki do puszczania przez maniego i non steamowcy ich nie słyszą , za to steamowcowe tak . Proszę o rozwiązanie lub link do binarek , które rozwiązują ten problem . GG 3190893
Witam.
Posiadam 12 slotowy serwer.
Jest juz na nim amx lecz... Chciałbym dodać kogoś do admina poprzez Steam_id, jest taka mozliwość? zeby nie wpisywać za kazdym razem Rcon_password :/ jeszcze jedno... czy jest mozliwość aby zrobic tak zebym jako admin dodany przez Steam_id (to sie chyba flagi...
elo mam plugin na zasady servera czy mugl by ktos ten tekst tylko zedytowac by kolor zasad byl zółty a nie bialy ja se tekst wkleje do amx mad x i se zrobie gotowy plugin .
pyt to /zasady chce zeby wyskakiwaly po wpisaniu /zasady ale w nowym oknie w takim jak np.top15 a nie takie jak bym wpisal @ nie znam takiego pluginu ktory tworzy takie okienko...
jak wiesz to napisz :mrgreen:
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u