==============
ťAmxModX
ťMetamod 1.19.0.0
==============
ťPluginy Ze Znakiem ";" są Wyłączone).
ťPluginy W AMXX
ťINFO:Kod:akceptacja.amxx ; Akceptacja zasad admin_check.amxx ; say /admins sprawdza adminow PL advanced_slowmo.amxx ; Spowalnia przy zabiciu amx_ip.amxx ; Sprawdzanie IP danego gracza admin_gag.amxx ; Uciszanie graczy auto_restart_knives.amxx ; 45s rr nuzowa high_ping_kicker.amxx ; Kopanie graczy z wysokim pingiem bcd_hudtimer.amxx ; PL Odlicza czas do wybuchu bomby votekickbanmenu13.amxx ; amx_votemenu glosowanie na kick/ban ptb.amxx ; Wyrownywanie skladow realnadedrops.amxx ; Gracz wyrzuca wszystkie bronie, w tym granaty :] weapon_icon.amxx ; Pokazuje ikone broni ktora aktualnie uzywamy join_leave.amxx ; Pokazuje kto odchodzi a kto wbija speclist.amxx ; Pokazuje kto cie obserwuje na specu serversay.amxx ; *reklamy* knifekill.amxx ; Dziwiek po zabiciu nozem ubanmenu.amxx ; amx_unbanmenu menu banow polski_cs.amxx ; Spolszczone napisy "Terrorist Win!" "Bomb has been planted" itd. gamenamechanger.amxx ; ^^ descriptive_fire_in_the_hole_PL.amxx ; Pokazuje typ rzuconego granatu PL amx_gore_ultimate.amxx ; Duzo Krwi sillyc4.amxx ; Mozna przykleić bombe do ściany ultimate_sounds_PL.amxx ; Polskie multikill itd. ;cd-room.amxx ; do wkurwia*** amx_opencd nick (otwiera cd-rom) amx_closecd nick(zamyka cd-rom) :D amx_super.amxx ; Amx Super + Extensions
ťAkceptacja zasad
ťPL Odlicza czas do wybuchu bomby
ťReklama W SAy'u (Można Dodawać Swoje Reklamy w (addons>amxmodx>configs>advertisements "Ale Proszę Zostawić w advertisements !gAmxModX ---> By !tPrYcZa" ( !gteskt Na Zielono
!ttekst Na Czerwono Jak w TT Jestesmy I Na Niebiesko Jak W CT Jesteśmy
!nteskt Na Zołto) np !tZapraszamy na !gwww.haha.pl
ťPokazuje kto odchodzi a kto wbija
ťGracz wyrzuca wszystkie bronie, w tym granaty Po Śmierci
ťMozna przykleić bombe do ściany
(Przyklejona Do Skrzyni Na Poniższym Screenie)
ťPokazuje typ rzuconego granatu PL
ťKomendy Dostępne Na Serwerze
Kod:SayHP ;Say /hp SayStatsMe ;Say /statsme SayRankStats ;Say /rankstats SayMe ;Say /me SayRank ;Say /rank SayReport ;Say /report SayScore ;Say /score SayTop15 ;Say /top15 SayStatsAll ;Say /stats
ťOdgłosy PL:
DownLoadKod:No Kur** Jaki Dupszot Łepsiat Dziabnął Mnie Widziałeś Dziabnął Mnie Świnia Bydłem , Zabijemy go Bydłem , Tak Jest OSTRO Pierd** Się Na Starcie Rundy na Respie Ziomek Mówi Nie Obijać Się Kurw* W Y P I E R D A L A Ć ! Przeznaczenie Robi Wrażenie Wściekł Się !!! Nie Uraj Kolo Do Dupy Z Taką Robotą Rządzisz
Kod:TurboUpload - Nie Ma :( RapidShare - SpeedyShare - Uploading -Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.