Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Komenda na konfiguracje plugina usurf.amxx:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: say_sounds.amxx

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 1930
Narzędzia wątku

Komenda na konfiguracje plugina usurf.amxx

adi1 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Prosze o podanie komendy na plugin usurf.amxx, zeby po zabiciu wylatywala bron na ziemie.

csmordpl is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

czytaj manual do plugina
Wszystko tam jest

@close

Bookmarks

« restart | ftp »
Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Konfiguracje pomoze ktos ?
Witam ! Czy moze mi ktos doradzic jakie mam sobie ustawic konfiguracje do csa ? chodzi mi np o rate , cl_rate , interp itd . Jezli to bedzie przydatne to : net 1 mb/s w neti ... bo czytalem ze to sie jakos przlicza
Dodatki do Steam'a
uSurf Pomoc
Witam. Bardzo proszę o pomoc przy pluginie z surfem otóż wg tych wskazówek uSurf v5.2-Wersja PL zrobilem surfa lecz nie dziala i o to mój problem bardzo prosze o podesłanie mi gotowego pluginu (tylko zeby wkleic napisac cos tam w cfg i grac) Z góry dziękuje za pomoc P.S Moje gg to :...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
uSurf godmode tylko dla niektórych map
Jak w temacie, czy da się ustawić w uSurfie żeby tylko na niektórych mapach ustawić godmode? Jak nie to niech ktoś da jakiś plugin który to zrobi ;p
Problem z pluginem AMX/AMXX
Komenda na broń do AMXX
Szukam komendy na bon do amx;P chodzi mi o to ze jak nie mam kasy to se wpisuje i mam bron:D albo jak na gungame se ustawiam i mam bron:P oczywiscie mam adma na tym servie:P HEAD ADMA wiec tylko komendy suzkam
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
menu usurf
Elo widziałem na jednym serwerze menu pluginu usurf czyli po wciśnięciu v jest menu np:. checkpoint, teleport, respawn, a nie po napisaniu w say np:. /cp , /tp. Jak tego dokonać?
Amx Mod X
Pytanie do standardowego plugina miscstats.amxx !!!!
Hej... Jak w temacie... Moje pytanie dotyczy tego jakże fajnego pluginu.. Chyba każdy go zna :) A mianowicie.. Dźwięki - to mnie interesuje... W standardowym dźwięki te nie są ściągane przez innych graczy, co za tym idzie nie działają im :( Widziałem na innych forach (tutaj może też jest :P )...
Amx Mod X
Pytanie do standardowego plugina miscstats.amxx !!!!
Hej... Jak w temacie... Moje pytanie dotyczy tego jakże fajnego pluginu.. Chyba każdy go zna :) A mianowicie.. Dźwięki - to mnie interesuje... W standardowym dźwięki te nie są ściągane przez innych graczy, co za tym idzie nie działają im :( Widziałem na innych forach (tutaj może też jest :P )...
Amx Mod X
Konfiguracje map
Witam. Poszukuje pluginu lub jakiegoś innego rozwiązania na ustawienia map np. żeby samo ustawiało na scoutzknivez3 sv_gravity 200, a jak sie zmieni mapa na de_dust2 to wróci do sv_gravity 800. Znalazłem takie coś jak "Bulk Map Settings ", ale nie wiem czemu ten plugin nie odpala mi na serwie......
Mapy do Counter Strike
Surf w pluginie usurf.amxx
Jak zrobic zeby na surfie nie bylo odradzania i zeby na poczatek nie dawalo scouta. Tylko nie pisac uzywaj opci szukaj bo tam nic nie ma!!! Na surfa mam plugin usurf.amxx
Amx Mod X
Instalacje i Konfiguracje sXe oraz Hl Guarda
HL Guard HLGuard - Instalacja i konfiguracja Wymagania: - HLGuard: http://www.thezproject.org/projects.php?pid=1 - Zainstalowany i dzialajacy MetaMod Instalacja: - Wypakowywujemy ZIP'a z HLGuardem do cstrike/
Poradniki do HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz