Witam !
Czy moze mi ktos doradzic jakie mam sobie ustawic konfiguracje do csa ? chodzi mi np o rate , cl_rate , interp itd .
Jezli to bedzie przydatne to : net 1 mb/s w neti ... bo czytalem ze to sie jakos przlicza
Witam. Bardzo proszę o pomoc przy pluginie z surfem otóż wg tych wskazówek uSurf v5.2-Wersja PL
zrobilem surfa lecz nie dziala i o to mój problem bardzo prosze o podesłanie mi gotowego pluginu (tylko zeby wkleic napisac cos tam w cfg i grac)
Z góry dziękuje za pomoc
P.S
Moje gg to :...
Szukam komendy na bon do amx;P chodzi mi o to ze jak nie mam kasy to se wpisuje i mam bron:D albo jak na gungame se ustawiam i mam bron:P oczywiscie mam adma na tym servie:P HEAD ADMA wiec tylko komendy suzkam
Elo widziałem na jednym serwerze menu pluginu usurf czyli po wciśnięciu v jest menu np:. checkpoint, teleport, respawn, a nie po napisaniu w say np:. /cp , /tp.
Jak tego dokonać?
Hej... Jak w temacie...
Moje pytanie dotyczy tego jakże fajnego pluginu.. Chyba każdy go zna :)
A mianowicie.. Dźwięki - to mnie interesuje... W standardowym dźwięki te nie są ściągane przez innych graczy, co za tym idzie nie działają im :(
Widziałem na innych forach (tutaj może też jest :P )...
Hej... Jak w temacie...
Moje pytanie dotyczy tego jakże fajnego pluginu.. Chyba każdy go zna :)
A mianowicie.. Dźwięki - to mnie interesuje... W standardowym dźwięki te nie są ściągane przez innych graczy, co za tym idzie nie działają im :(
Widziałem na innych forach (tutaj może też jest :P )...
Witam.
Poszukuje pluginu lub jakiegoś innego rozwiązania na ustawienia map np. żeby samo ustawiało na scoutzknivez3 sv_gravity 200, a jak sie zmieni mapa na de_dust2 to wróci do sv_gravity 800. Znalazłem takie coś jak "Bulk Map Settings ", ale nie wiem czemu ten plugin nie odpala mi na serwie......
Jak zrobic zeby na surfie nie bylo odradzania i zeby na poczatek nie dawalo scouta. Tylko nie pisac uzywaj opci szukaj bo tam nic nie ma!!! Na surfa mam plugin usurf.amxx