Witam,mam problem jak wgram kilka pluginow na serwer zaczyna mi sie lagowac wszyscy maja ping po 70-120.Nie wiem moze zle wgrywam plugin ale to raczej wykluczone.Nie wiem czemutak sie robi,jak ktos pomoze dam DUZE "POMUGŁ"
|
|
Witam,mam problem jak wgram kilka pluginow na serwer zaczyna mi sie lagowac wszyscy maja ping po 70-120.Nie wiem moze zle wgrywam plugin ale to raczej wykluczone.Nie wiem czemutak sie robi,jak ktos pomoze dam DUZE "POMUGŁ"
jaki net , pluginy przypadkiem nie zamocno obciażaja serwa ?
komunikatory /antywiry/ p2p off ?

wszystko mam powyłaczane antywirusa,gg,skype niczego nie mam wlaczonego a jaki plugin?
Plugin obojetnie jaki mi zamula serwa nie jeden ale kilka wgram około 10 i juz kazdy ma powyzej 70 nawet powyzej 100 ping:( .Szybkosc neta mam 705kb/s przed chwila sprawdzalem .:(
Najwieksze lagi sa na serwie jak wgram dwieki na koniec rundy i dzwieki typu headshot,multikill..itp...jak wchodze na inny serwer i sie pytam ile maj plugiow to mi odpowiadaja ze około 70 i nikto nie ma lagow nie wiem o co w tym chodzi [/scroll]
upload czy download ?Zamieszczone przez kaciu
Download mam 705kb/s a upload 263kb/s
jaki Twój pc ?

AMDŽTurion™64 Mobile Technology MK36(2.0 Ghz,512KB L2 cache)
ATIŽRadeonŽXprexx 1100
120GB HDD
512MB DDR2
Tylko ze ja mam laptopa ale to chyba nic nie zmienia nie?
To się na serwer zbytnio nie nadaje, ale dam Ci wskazówkę.
Włącz windows media player, nie musi nic odtwarzać - wystarczy że będzie włączony. Dodatkowo dopisz do server.cfgKod:sys_ticrate 300
No ale czy komputer ma cos do serwera???Przeciez serwer był zamowiony...
Serwer stawiasz na własnym komputerze? Czy gdzies wykupiłeś?
A cały czas sprawiałeś wrażenie że serwer masz u siebie na kompie.No ale czy komputer ma cos do serwera???Przeciez serwer był zamowiony...
Zwracaj się do supportu Gamepadu - od tego oni są ;)
A nie ma czegos zeby serwer sie nie lagowal??? bo tylko moj sie tak laguje i nadal nie wiem dlaczego...plisss...Pomozcie:(
Napisz do gamepad.pl i napisz jaka jest sytulacja .. powini cos z tym zrobic :]
...
sa pluginy ktore przeciazaja lacze, przewaznie w ich opisie jest o tym wspomniane, powylaczaj te dodatkowe pluginy, zobacz czy beda lagi i pozniej wlaczaj po jednym i zmieniaj mape, w taki sposob dojdziesz ktory to
| « [PL] Okulary Anty Flashowe | rezerwacja slotów » |