Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu rezerwacja slotów:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 2022
Narzędzia wątku

rezerwacja slotów

Shitman is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

jak mam zarezerwowac 1 slot do admina ale tylko 1 bo mam paru admów na serwie ale ja chce tylko do siebie

LilSebby is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

amx_Reservation 1

wpisz to w amxx.cfg

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Cytat:
Napisał Shitman
jak mam zarezerwowac 1 slot do admina ale tylko 1 bo mam paru admów na serwie ale ja chce tylko do siebie
jak chcesz tylko dla siebie to jak mówi kolega wyżej lecz nie dawaj flagi
Kod:
; b - reservation (can join on reserved slots)

flaga daje rezerwacje :p więc jak im nie dasz tej flagi to nie bedą mieli rezerwacji .

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Rezerwacja slotów dla stimowców?
Hejo myślałem ostatnio jak zwiększyć liczbę stimowców na serwie i myślałem że powinienem wykorzystać to, że serwer jest dość często full więc chciałem coś zrobić w takim stylu, że w rzeczywistości serwer ma 10 slotów i tyle pokazywało by stimowcom, a nonstimowcom pokazywałoby 9. Zazwyczaj gracze...
Problemy i konfiguracja AMXX
Rezerwacja slotów na serwerze
Witam. W amxx.cfg mam tak ustawione: // Amount of slots to reserve. // // Default value: 0 amx_reservation 1 // If you set this to 1, you can hide slots on your server. // If server "full" of public slots and slots hidden, you must manually connect with connect console command //
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Rezerwacja slotow i... BAN ?
Witam, Mam taki problem, że gdy serwer jest pelen i ktos z rezerwacja slota próbuje wejść to wywala go z informacja ze ma bana. A gdy daje sie retry to juz wchodzi normalnie. Dodam ze na serwerze jest AmxBans by d3fender, wczesniej używałem standardowego pluginu do rezerwacji, ale zmienilem go...
Problemy i konfiguracja AMXX
Rezerwacja slotów
Siema . Mogę włączyć rezerwację slotów na serwerze ale nie wiem gdzie wpisać na jakie IP ma być slot zarezerwowany . Może wiecie ?
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Rezerwacja slotow
Witam Posiadam serwer CS:S, i chcialbym tam zrobic rezerwacje slotow. Wiem ze mozna w SM i MANIM zrobic, lecz oba sie nie nadaja, bo gdy mialem w SM to z 18 slotow zrobilo mi sie 17, a w manim mi nie dziala i kazdego(nawet admina) wywala za uzywanie zarezerwowanego slota chociaz serwer nie jest...
[Szukam pluginu] Rezerwacja slotów
Witam szukam pluginu który rezerwóje sloty dla adminów tylko zeby nie ukrywał slotów tylko ze jak admin wejdzie to wykopie admina z największym pingiem Testowalem juz rózne pluginy lecz on nie dzialaly w ten sposób to znaczy ustawilem np 5 rezerwowanych slotów (na serwie mam 20) i także...
rezerwacja slotow i wiecej graczy na mapach
Więc tak mam dwa pytania: 1. Jak zrobić rezerwacje slotów tylko tak żeby było np. 22/24 slotów, że widac normalnie ze jest 22 sloty a jak przyjdzie admin to bedzie 22/24. 2. Mapy np. de_nuke są na 20 osób, a mam serwer 24 slotów jak przerobic mape zeby mogły grac 24 osoby?
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
[Szukam pluginu] rezerwacja slotow
Witam poszukuje pluginu który wyrzuca najgorszego gracza na serwerze gdy admin chce wejść. Udostępniając adminowi wolny slot.
Szukam pluginu AMX/AMXX
rezerwacja slotow
Witam. Szukam pluginu od rezerwacji slotow tylko nie tak ze 1 miejsce ciagle wolne ale jak admin chce wejsc to kogos wywala. z góry thx.
Amx Mod X
adminslots.amxx, czyli rezerwacja i ukrywanie slotow
Czesc, mam pytanie dotyczace dzialania amx_hideslots. Wg mnie ta zmienna jest pozbawiona sensu.. prosze o potwierdzenie. MAX = 20 (faktyczna liczba slotow serwera) amx_reservation 2 amx_hideslots 1 (nie ma znacznia co tu wpiszemy - wazne czy jest rozne od 0) Od kogos slyszalem, ze ma byc...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz