Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu zmiana glosu hostom:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: program do zmiany glosu na skype

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 3106
Narzędzia wątku

zmiana glosu hostom

Piorun is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

poszukuje pluginu i opisu jak zmienic glos hostom,dzwieki nagram sam tylko nie mam pluginu i nie wiem jak to zrobic

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Zmiana głosu CS
Siema :D Czy możecie mi dać nazwę / link do programu który umożliwia zmianę głosu w CS? Kolo miał taki i brzmiało mniejwięcej jak myszka miki :D Miałem pompe i chciałbym nieraz robić sobie jazdy na serwerach. Pomożecie? :D Może jakiś grupy czy tam cienki. Nie chodzi o głos dorosły bo mnie za mikro...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] zmiana noża
witajcie znalazłem sobie model "noża" do mojego cs;a oto on: Rico Home Page - Art, Fashion, breathtaking photography and beautiful Asian models pobrałem plik. wypakowałem go, wkleiłem do models i shield, ale nic nie działa proszę o pomoc
Problemy z CS 1.6
Problem z mikrofonem (zamiast mojego glosu muzyka)
Siema. Dzisiaj chciałem pogadać przez skype lecz okazało się ze druga strona mnie nie słyszy. W opcjach skype "ustawienia audio" gdy puszcze muzykę wskaźnik głośności mikrofonu skacze w rytm muzyki ktora mialem puszczona.Gdy wyłacze muzyke i sam zaczne cos mowic to mikrofon mnie nie slyszy....
Archiwum forum
Zmiana HP w DM
Witam, gdzie zmienia sie HP w DM. Poniewaz jest 500 HP a chcielibysmy zmienic na 100~120
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
program do zmiany glosu w cs 1.6
Witam! Potrzebuje program do obróbki glosu w cs 1.6... nie przeszedlem jeszcze mutacji glosu i mam okropnie dziecinny, dlatego chcialbym go zmienic na troche starszy ;) czy jest to mozliwe? z gory dziekuje
OffTopic - Counter Strike
modulator glosu
Czesc. Czytalem juz na forum wiaderko o modulatorach glosu i symulatorach. Mozna przez nie zmieniać glos w cs,skype,gg,team speak w czasie rzeczywistym. Posiadam modulator AV Vcs 7.0 DIAMOND i jak go wlacze to normalnie dso niego mowie i mi zmienia glos na grubszy, ale nie wiem jak zrobic zeby ten...
Problemy z CS 1.6
Brak glosu na koniec rundy
mam taki problem otoz nie mam muzyki na koniec rundy (roundosound tez plugin chyba dziala bo koledzy musza sciagac piosenki lecz nie odtwarza ich...)
Problemy z HLDS
Brak glosu na koniec rundy
mam taki problem otoz nie odtwarza mi zadnej muzyki na koniec rudny (nawet wybuchy bomby) a o roundsound juz nie mowie...
Problemy z CS 1.6
Zmiana
Mam takie pytanie jak zrobic, co wpisać żeby kiedy strzele z awp odrazu zmiana była na deagla, a jak nie ma deagla lub jakiegos innego pistoletu to na nóż. Podajcie tez katalog steam gdzie to wkleic. DAm ++
Zmiana map
zna ktos sposob na zmiane map z *.bsp na *.map ?

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz