Witam.Poszukuję gry podobnej do counter strik'a z tą różnicą zeby nie była przez internet.Znacie moze jakąs taką gre? proszę o szybką odpowiedz z góry dzięki !
Typ Pracy: avatar
Wymiary:200x200
Napis:|<oLO>|
Dodatkowy Napis:--------------------
Kolorystyka:czarno-zielony, czarno-czerwony, niebiesko-zielony albo jaki chcesz:)
Tematyka:--------------------
Nagroda: gibon albo reklamówka strony(napisz jakiej)
Coś od siebie:Z góry dzięki :P
Witam, w tym tutorialu pokażę wam jak wgrać/zainstalować webspell na naszą stronę. Tutorial wykonany staranie mam nadzieję że bez błędów, wraz ze zdjęciami.
Webspell zastosowanie ma przede wszystkim przy stronach klanów, gildii gier On-line - takich jak Cs.
No to zaczynamy:
Po pierwsze...
Szukam pluginu który wszystkich graczy (na serwie) nie mających flagi(lub mający flagę): "q" Mi jest wszystko jedno. Wiecie chodzi mi o flagi dostępu te np. z pliku usres.ini. Aby wyświetlało pod celownikiem duży czerwony napis Proszę się zarejestrować na stronie serwera ZMSerwer | ZMSerwer |...
Gdy włączam instalkę Cs'a 1.6 non-steam to cały tekst jaki tam jest to znaki zapytania..;/
nic nie wiem gdzie co i jak. klikam na przycisk, który powinien być przyskiem Next a jest ________. Cały czas klikam w ten Next i w końcu zaczyna się instalacja... Patrzę i wszystko instaluję się w...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u