Popularne odwołania do tej strony: jak dodac mapy do cs, jak dodac mapy do amx, jak dodac mape na serwer cs, jak dodac mapy na serwer cs, jak dodac mape do cs, jak dodac mape, jak dodać mapy do cs 1.6, jak wgrac mapy do amx, jak dodac mape do cs 1.6, dodawanie map amx, jak wrzucic mape na serwer cs, jak dodać mapy do cs, jak dodać mapę do cs, jak dodać mape na serwer cs, jak dodac mapy, dodawanie map do amx, jak dodac mape do amx, jak dodać mapy na serwer cs, jak dodac mapke do cs, jak wrzucić mapy na serwer cs, jak dodać mapy do amx, amxx mapy, mapki amx mod, jak dodać mapy do serwera, jak dodac mape na server cs
Wiesz co zrob zobacz jakie masz mapki i se na kartce spisz :) albo w notatniku i wszystkie nazwy map wpisz do addons\amxmodx\configs i tam masz plik maps.ini
Tak umnie wyglada
; Maps configuration file
; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/maps.ini
; To use with Maps Menu plugin
; Add in your mod's maps here
; Delete this file to use mapcycle.txt
Tak tu sztywno podzielmy się humorem z innymi ja zacznę .
Przychodzi pijany facet do domu, a żona pyta:
- Gdzie byłeś ?
- Na Atlatntydzie!
- Przecież Atlatntyda jest zalana!
- A ja nie?
Czekam na wasze kawały .
mam oryginalne cod waw, ale gdy dodam go do steam'a to i tak musze je z plytka odpalac, moze jakos inaczej dodać je do steam, wpisać cd-key tak jak cs'a? ja dalem tak, tam jest opcja dodaj gre z poza steam, i tak. ale nie wiem cos jest nie tak, a wiec: jak dodać grę?
Chodzi mi np. o reklamę kontekstową AdFreeStyle.pl
Dają bardzo fajne warunki (10% i 2% od poleconego, dożywotnio) i mam już sporo poleconych.
Ale zastanawiam się skąd wziąć więcej ludzi, którzy będą dla mnie wydajni,
czyli będą wyświetlać reklamy na swoich stronach, a nie tylko dodadzą...
Dodawać soje kawały o bacu.
- Ahoj, baco! Co tam robicie?
- A hoj was to obchodzi..
- Baco, czy można tu gdzieś kupić części zamienne do samochodu?
- Zaraz za wioską jest ostry zakręt nad urwiskiem, a części leżą na dole...
Chodzi mi o
amxmodmenu --> 9 --> 1 , czyli server commands, w niektórych amxx'ach jest tam kilka komend na resa, pause itd. Aktualnie nie mam żadnej, jak mogę tam dodawać komendy ??
Tak jak w temacie. Wszystko było ok ,do dziś ,wbiłem ,chciałem pograć w csa i nie mogłem wogóle Find Server. Zresetowałem więc csa ,potem jakiśbłąd bo pliku nie było jakiegoś ,aż nagle dobrze zainstalowałem csa i patcha ,lecz ani nie czyta mi serverów bo coś tam~ Master Games~ ani nie mogę nic...
Napotkałem na bardzo dziwny problem ... Mam zainstalowanego Steama i gdy chciałem sobie samemu polatać po jakiejś standardowej mapie okazało się, że nie mam ich ani w liście po włączeniu CS'a ani w pliku maps w folderze cstrike_polish ... Co się mogło z nimi stać i jak je przywrócić ?
Nie mogę dodawać niektórych servów. Klikam add server , paste (czyli wklejam ip) , i add server i w dolnym rogu pisze refreshing list i nic się nie dodaje. Oczywiście niektóre servy mogę dodawać , ale np. taki serv jak Puchatek 4fun seby (ip: 84.38.95.197:27020 może źle) to nie dodaje , a niby...