Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu plugin potrzebny!!!:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 761
Narzędzia wątku

plugin potrzebny!!!

dragon19951995 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

elo! potrzebuje pluginu dzieki ktoremu bede mogl pisac tak jak na wykupionych servach czyli pokazuje sie na strodku i wytlumaczyc co i jak i pluginu do dawania kizkow nie wychodzac z cs-a

kaciu is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

czy istnieje cos takiego wogole???chyba nie bo ci chodzi o pluginy na servie lan co nie??? jesli tak to sie nie da:P

nemore is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

dragon19951995, warn za nie znanie zasad forum , warn za nie zagladniecia do Szukaj , warn nie czytanie poradników. 3xwarn. Zamykam,

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Potrzebny plugin Rezerwacja
Witam potrzebny mi plugin na rezerwacje slota tyle że ma to wyglądać tak mam serwer 21 slotów chce zarezerwować 2 sloty czyli tak aby widocznych było 19 zasada jest taka że 1 slot ma być dla graczy a 1 dla Admina tak aby gracz nie mógł wejść na slot zarezerwowany dla Adma jak to zrobić lub jakie...
Szukam pluginu AMX/AMXX
plugin potrzebny!!!
kupiłm serva na kampNO i tam w panelu admina mam 2 rzeczy które nie moge zrobić a mianowaicie: ogranicz bronie , teleportuj gracza jaki jest plugin aby to uaktywnić??
Amx Mod X
Potrzebny plugin
Potrzebuje pluginu ktory ma za zadanie : po hsie ma widniec napis na srodku ekranu na zolto duzymi literami headshot na jakis dluzszy czas zeby mozna bylo to zauwazyc i jezeli ktos ma poprosze o dzwieki female_sound czyli ze kobieta mowi heahdshot itd tylko dzialajace bo co nie znajde to...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Muzyczka TK potrzebny plugin
Potrzebuje pluginu ktory jak ktos zabije/trafi kogos ze swojej druzyny odgrywa sie dzwiek 1.wav jak drugiu raz ktos zabije/trafi 2.wav i tak do 4 bardzo prosze o pomoc juz napisalem jeden temat ale zostal skasowany prosze o nie kasowanie tego!! musze to miec na dzis..... Powtarzam to co...
Amx Mod X
Potrzebny plugin
Więc tak potrzebuje linku do plugina ale nie wiem jak się nazywa lecz wygląda tak .. po zabiciu np. tt lub ct nad zwłokami unosi się broń i świeci na różne kolory coś jak w Quake czy innej podobnej grze z góry dzięki
Szukam pluginu AMX/AMXX
potrzebny plugin
Witam szykam i nie moge znalesc pluginu/modu koktail mołotowa czy jakos tak. Jesli ktos ma link prosze o niego z gory thx.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Potrzebny plugin
Widziałem na serwach, że jest taki plugin który pokazuje AUTOMATYCZNIE nie wpisując żadnej komendy typu /hp czy /me tylko odrazu pokazuje na NIEBIESKO i CZERWONO. Niebiesko - ile ja mu hp zabrałem. Czerwono - ile on mi zabrał ;) Z góry thx. ;]
Amx Mod X
potrzebny plugin
witam jestem tu nowy alepilnie potrzebuje pewnego pluginu. mianowicie chce aby na serwerze TP gracz po zabiciu mogl widziec tylko swoich teamowcow. wyjatek stanowia jedynie admini ktorzy widza wszystkich graczy. chodzi mi o to aby mozna ich bylo wychwytywac.
Amx Mod X
Plugin potrzebny !
Potrzebny mi plugin który robi przy wejsciu na server banner i skrót do stronki forum lub jak to sie robi...HELP!! :roll:
Amx Mod X
!!!!!! @@@ Potrzebny plugin @@@ !!!!!!
szukam plugina w którym po stzrleniu headshota jest głos BANIA!! BANIA!! BANIA !! :) Z góry dziękuje. :cool:
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz