Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Pomocy z Fast download:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: fast download cs, jak zrobic fast download cs 1.6, fast downlad cs, jak zrobić fast download, fast download cs 1.6, cs fast download, jak zrobic fastdownload cs, fast download counter strike, servidor descarga rápida cs, fast dl do serwera cs, crafty download cs 1.6, plugin cs fast download, jak zrobic fastdownload w cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 6167
Narzędzia wątku

Pomocy z Fast download

Classic is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam!
Mam problem bo chce zrobic na serverze fast download i proboje zrobic na wielu hostingach probowalem na boo.pl , ugu.pl cba.pl itd. Wklejalem tam katalog z cstrike i soundami do servera to wpisywalem w przegladarce adres np. floridaserver.boo.pl/cstrike i pisalo ze mam blad i chcialbym zeby tam cos sie wyswietalo nie chce strony tylko zeby bylo mozna z tego adresu zciagac pliki. Prosiłbym o instrukcje lub oto zeby mi to ktos zrobil +++ DAM PROSZE WAS BARDZO

Baroo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

http://www.forum.wiaderko.com/topics...tu-vt28023.htm

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Fast download - problem
Witam, mam problem z fast download.. Robię wszystko tak jak jest opisane w poradniku i dupa, nie działa.. Tzn nie ściąga szybko tylko normalnie np mapę awp_india 2min. Dodałem folder cstrike do ftp modele, mapy etc. w server.cfg dopisałem sv_downloadurl "http://pilaserw.za.pl/cstrike" i nie...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Fast Download Wczoraj Dzialal Dzis Nie Prosze Pomocy
Witam chcę zrobić fast download na serwerze , wpisalem do serwer.cfg cos takiego sv_downloadurl "http://szczecinski-ts.eu/fastd/cstrike" sv_allowdownload "1" i nie dziala w konsoli pisze cos takiego Couldn't find map maps/jail_greytown.bsp, server will download the map Error: server failed...
Problemy i konfiguracja AMXX
Fast Download
Witam. Chciałem zrobić u siebie na serwerze Fast Download. Niestety nie mam płatnego hostingu, tylko darmowy (100 gb na dysku; bez limitu transferu; max. plik - 10 mb -- friko.pl). Kilka map na moim serwerze jest większych niż 10 mb. Wyczytałem coś w necie, że da się spakować mapy *.bsp.bz2 tylko...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Fast download
Znalazłem pare tematów, ale żaden z nich dokładnie nie opisuje jak umieścić to na serwerze... Czy mogłby ktoś mi to wytłumaczyć na GG lub PW? Prosze o kontakt GG 1393277 DAM GIBONA
Szukam pluginu AMX/AMXX
Problem z fast download
Mam zrobiony fast download na xaa wszystko dobrze działało ale przedwczoraj nagle przestał działać nic w server.cfg nie zmieniałem
Problemy z HLDS
Pomocy z Fast Download
Witam. Mam problem z Fast downloadem. Założyłem sobie na no-1.pl konto. Dostałem hasło do FTP wszystko ładnie pięknie, wgrałem na ftp pliki cstrike (czyli muzykę mapy i modele), następnie wszedłem na FTP serwera dopisałem na koncu serwer.cfg to sv_downloadurl "http://91.121.183.132/~schmmicer/"...
Problemy z HLDS
Pomocy, Problem z Fast Download'em na xaa.pl
Witam ,mam taki problemz Fast download, ze wszystko dobrze zrobilem ale i tak muzyczka mi sie nie sciaga szybko sciagać , strone mam na hostingu xaa.pl , gdy wpisuje w konsoli developer 1 , mam cos takiego jak sie zaczyna sciagać: warning: MP3_InitStream(30, sound\misc\.mp3) failed  BUILD 2738...
Fast download :/
Witam! Otoz nie mam pojecia jak tego dokonac :/ Wiem ze trzeba wlasna strone zrobic ale jak?? nie mam pojecia pliss pomozcie dam gibona
Fast Download
Witam. Mial ktos moze juz taki problem ze z ftp-a pobiera mi ladnie szybciutko wszystko oprocz mp3 ? W czym tkwi problem ? Mapki 2 sekundy sie sciagaja a glupia mp3 200kb 30 sekund...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
fast download
Witam! Jak wlaczyc fastdowload na sewerze Hosting z gamepad
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz