elo ziomy jak zrobic muzyczke zeby grala jak laduje serva albo sciga dane xD napewno wiecie oco biega :D Prosze o instrukcje mala :D z gory thx
|
|
elo ziomy jak zrobic muzyczke zeby grala jak laduje serva albo sciga dane xD napewno wiecie oco biega :D Prosze o instrukcje mala :D z gory thx
InnY, plugin loadingsound - na amxmodx.org znajdziesz wiele wersji :)
Dzieki chlopaki oczywiscie mariusz ma pomogl :D hehe prawie jak zawsze xd
Spooko Looko jak moge pomuc to pomagam :D
Mriusz lub kto inny xd moglby mi wytlumaczyc jak zrobic load sound advenced bo zrobilem i niechodza :D tak krok po kroku :) proszze![]()
InnY, bo tamten plugin nie działa, skoro mi nie działał to u Ciebie też nie będzie ;)
InnY, To zrob tak:
wejdz na
Pok koniec Posta Masz Linki.Kod:http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=183502
Pod Napisem Enjoy[/b]...
I sciagnij .ZIP
Jego zawartosc to:
cstrike --->addons ----> amxmodx --->config (Powinno byc configs ale to szczegol)
--->plugins
--->scripting
Dalej chyba wiesz.
.sma do ---->scripting
.amxx do --->plugins
loadingsongs.ini do ---->configs
...
I teraz jak dodasz juz to wszystko wrzucasz dzwieki (.mp3) na server do folderu
/cstrike/misc
Po wrzuceniu Wystarczy Nazwe tej .mp3 co znajduje sie w misc Dodaj co pligu loadingsongs.ini ;-)
i Ostatnia rzecz:
wchodzisz w addons --->amxmodx----> Confings ----> plugins.ini
Tutaj dopisujesz dwie Linijki...
;Custom - Add 3rd party plugins here
nazwa plugina
NP.
;Custom - Add 3rd party plugins here
loadingsoundAdvencer.amxx
Jakto 2 linijki? chyba tylko lad...amxx?
Nie te oby 2 pluginy wrzuc...
Ja tek zrobilem i dziala
zrobilem wszystko co jest napisane. lecz w consoli wyskakije blad!!
Error: server failed to transmit file 'sound/nm_goodbadugly.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/"pancerni.mp3"'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/"beny.mp3"'
Error: server failed to transmit file 'sound/sound/misc/"pancerni.mp3"'
Error: server failed to transmit file 'sound/sound/misc/"beny.mp3"'
Error: server failed to transmit file 'sound/nm_goodbadugl
POMOCY!!!
kamiloa, a masz te pliki w tych katalogach na serwerze?
Tak!!! Mam te plkiki na sserwerze.
Słuchajcie ja mam taki problem iz wgralem na server ten plugin...Mam server 24/7 i moj kolega wczesniej wgral plugin zeby grala muzyka ale taka podstawowa z csa.. Chcialem ja usunac... W plugins.ini nie bylo nic w tym rodzaju wiec wpisalem co kazali w temacie... Wchodz ena server...Wszystko ladnie sie sciaga.... JEdna pioseneczka. Biore Reconnecta zeby sprawdzic czy dzizla a tu leca tamte stare ... Staralem sie je usunac..Ale w plugins ni ema nic ..zadnego pliku..w scripts tez...w config to samo.. Wiec nie wiem gdzie szukac... Wchodzilem w AmxSuper w grze i wchoskalem zatrzymaj pluginy... LEcz tam nic tez nie ma... wiec na jakiej zasadzie to dziala?? Ni ewime...Myslalem nad wszystkim... POmozcie... Potrzebuje szybkiej pomocy...
POZDRo
Też mam problem z tym plugiem, tylko że wszystko się ściąga i super jest, ale nie gra... :???:
i ja też. robie tak jak napisane i mi nie leci muzyka
czlowieku Poco odswierzasz takie stare teamty ?
| « pomoc w plugsach xD | Problem xxL » |