Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu AMX - pluginy PLZ:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 982
Narzędzia wątku

AMX - pluginy PLZ

Bi_3 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.

Probowalem wgrywac, lecz nie wszystko mi wychodzi i chcialbym zeby bardziej ogarnieta osoby mi zrobila:

Nożówka + muza ta :arrow: http://dodownload.filefront.com/1011...a6eb48c294e609

Koniec rundy muza ta :arrow: http://dodownload.filefront.com/1011...a6eb48c294e609

Drop all weapons - gdy gracz zginie wypadają mu wszystkie bronie granaty etc.

Dzwieki monsterkill, headshot etc.

Random C4 Timer - odliczanie czasu do wybuchu bomby

Automatic Knife duel - gdy zosatnie 2 graczy żywych po potarciu nozem pyta sie czy nie zagrac na noże

Spawn Protect - nieśmiertelności przez pierwsze 5 sekund przydatne na mapach typu [AIM]

Bad Camper 1.2 - Karze ludzi kapiących w jednym miejscu ...

Jak by byl ktos taki dobre i by mi to zrobil jest THE BEST i oczywiscie +. Pewnie z czasem naucze sie sam ale teraz neic hce ryzykowac

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

A to co, miejsce na zamówienia za free? Pff close.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Pluginy
Mam pytanie, jeszcse nigdy nie wgrywałem pluginów na serwer, ale np. jak wgrywam plugin, że muzykę puszcza, to gdzie i jak mam tą muzykę swoją ustawić,albo np. jak mam plugin z info serwera, to gdzie mam wpisać żądany tekst i co ile ma się wyświetlać?
Problemy z CS 1.6
Pluginy [MIX/CW]
Witam! Mam pewne pytanie, które być może było już wałkowane (jak tak to sorry). Pierwszy raz zakładam server i ma być to server stricte pod mixy i tu rodzi się moje pytanie: czy potrzebuje jakichś specjalnych pluginów? Czy może tylko musze operować na komendach? Kompletnie nie wiem jakie komendy...
Problemy i konfiguracja AMXX
Pluginy
2. Wiem, że zły dział, ale nie wiem czemu w dziale o AMXX nie mogę założyć tematu :( http://www.forum.wiaderko.com/problemy-z-counter-strike-1-6-non-steam/15228-35hp-problem.html Chodzi mi o ten plugin, co z nim zrobić? Skompilowałem go na stronie AMX Mod X, ściągnąłem go (35hp.amxx) i co...
Problemy z HLDS
pluginy
cos w stylu Day of Defeat 1) jak podskakuje to na chwile znika bron dopuki nie upadne 2) pod przyciskiem Caps Lock bede mial szybkie bieganie ale bedzie limit czyli jak sie skonczy limit to koles bedzie biegl wolno i bedzie slychac jak oddycha wtedy bedzie trzeba poscic Caps Lock i...
Szukam pluginu AMX/AMXX
2 pluginy
poszukuję dwóch pluginów 1. Muzyka - śmieszny tekst po podłożeniu bomby np. tero podkłada bombe i tekst "bombe podłożyli" oczywiście poszukuję tylko pluginy teksty mam :P przynajmniej żeby ze 2 różne dźwięki mógł odtworzyć. 2.plugin na zmianę głosu zakładnikom :) żeby nie gadali tego co...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Pluginy.....
Prosze o kilka pluginow: 1. Kiedy cie zabija wylatuje z ciebie duch i leci do nieba 2. Jak wybuchnie granat to odpycha cie lekko i chodzisz przez chwile bokiem(tak jak na puchatku) 3. Niesmiertelnos przez pierwsze 5 sek ale zeby bylo tylko na mapkach w stylu aim,fy,awp....
Amx Mod X
3 pluginy
1) zeby latarka mocniej swiecila a nie tak slabo jak jest od poczadku bo malo widac jak sie jej uzywa 2) moge komus nick zmienic np: z bot na cziter 3) jak w kogos strzele i dostanie to robi sie tej osobie lekko czerwony obraz i tak samo jak ja dostane to robi mi sie lekko czerwony obraz (...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Pluginy
Chcial bym zeby moj serwer wyruznial sie czyms od innych potrzebuje jakis ciekawych pluginow przegladalem juz duzo List na forum wiadeko i pare mnie zainteresowalo ale Prosze o cos takiego Orginalnego dam pomog :mrgreen: I jeszcze jedno prosil bym o plugin i opis do muzyki po wygranych rundach...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Pluginy
poszukuje dwóch pluginów : 1. Aby Flash nie działał na admina 2. Aby flash admina oślepiał na 1,5 sekundy Z góry THX
Szukam pluginu AMX/AMXX
Pluginy plx
Siemka!! No to tak potrzebuje: 1) Runde Nożową tylko taką żę Jak sie zaczyna i trwa to leci muza na jakieś techno a jak sie kończy i jest restart to gra tbka (to do boju) 2) Coś takiego widziałem na 1 serVie tylko adm nie przyjemny typ i nie chciał dać pliku sma Że podchodze do kolesia który...
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz