1. Potrzebuje pluginu z bronią na lvl.
2. Potrzebuje pluginu dzieki ktoremu bedzie leciec wlasna muza kiedy ktos zostanie zabity (najlepiej muza dowolnego formatu, a jak nie to wav)
3. Potrzebuje dokladnego opisu jak zrobic zeby banner pokazywal sie kiedy cos sciagamy z serwera (wiem ze sie tak da na non-steam bo kolega ma ale jest szmata i nie chce powiedziec jak to zrobil)
2. Potrzebuje pluginu dzieki ktoremu bedzie leciec wlasna muza kiedy ktos zostanie zabity (najlepiej muza dowolnego formatu, a jak nie to wav)
gpc mp3 - rowniez na forum
Cytat:
Napisał lasmix
3. Potrzebuje dokladnego opisu jak zrobic zeby banner pokazywal sie kiedy cos sciagamy z serwera (wiem ze sie tak da na non-steam bo kolega ma ale jest szmata i nie chce powiedziec jak to zrobil)
ciekawe ...
Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!
Witam mam problem mianowicie mam pytanie ktorzy maja serwa na pukawce.Wchodze na kompa i widze ze serv jest wyłaczony to daje start i potem restart a potem gdy to zrobie mam status "sprawdzam" dobra czekam i czekam a tu dalej nic , co mam robic czekac dalej ?
1. Na moim serwie 26 slotowym czasem zdarza sie tak, ze wywala duzo osob z serwa, a czasem nawet wszystkich ;/ Nie mam pojecia czemu tak sie dzieje... Nie wyskakuje zaden komunikat ani nic. Po prostu wywala :/ HELP
2. Po zmianie mapy jest wybor druzyny- wiadomo. Po wyborze druzyny wybiera sie...
1) Drop weapon on hit czy da się zrobić taki plugin w podobie tylko że jeśli dostanie się w noge to będzie kulał ? :P
2) Macie jakieś zajebio** krótkie mp3 na koniec rundy? :P
3) Zapodaj ktoś link do akceptacja.amxx
4) I kiedyś miałem taki plugin że widziałem wszystko co piszą nawet na say_team...