Witam...
Mam taki Problem Z GG...
Polega na tym za jak sie zdobedzie POziom i Bron Powinna sie zmieniac.
np.
Glock po zdobyciu automatycznie powinno Byc USP.
Witam mam problem z konfiguracją mapchoosera lub nextmap.amxx.
Chciałbym by wybór mapy wyskakiwał 2 minuty przed zakończeniem servera (20 min trwa mapa). Nie wiem który jest za to odpowiedzialny(podejrzewam że mapchooser.
Oto plik mapchooser.sma
/* AMX Mod X
* Nextmap Chooser Plugin
*
* by...
Witam...
Mam problem wgrałem GunGame'a na serwer jednak jest on na każdej mapce a chciałby żeby był tylko na tych gg_ stad moje pytanie jak to ustawić?;>
i zauważyłem ze po jednym kilku od razu skacze na kolejny level gdzie można zmienić ilość potrzebnych fragów do następnego levelu?;>
...
Na moim serwerze zainsalowałem plugina realnadedrop do wyrzucania granatów (bez wybuchu), a ponieważ ten plugin nie zawiera w sobie wyrzucania 2 broni (np. usp), to dodałem też ulepszoną wersję plugina dropallweapons (ulepszoną tzn. z wyłączonym wyrzucaniem granatu i z wyrzucaniem broni dookoła a...
Mam problem ze standardowym pluginem mapchooser.amxx. Na koniec rundy nie ma zadnego vota, mapa zmienia sie tak jak by obowiazowal tylko mapcycle, po wpisaniu amx_plugins, wspomniany wczesniej dodatek widnieje na liscie jako uruchomiony, wie ktos moze co to za przypadlosc?
Hyh, art zaczęty w czerwcu, dziś go dokończyłem...
Konfiguracja pliku amxx.cfg
---
Dziś przedstawię Wam konfigurację samego amxx'a (nie pluginów). Zaczynamy!
amx_default_accessStandardowy dostęp do amxx'a (flagi adminów). Standardowo Z (flaga z oznacza zwykłego gracza, nie admina....
Witam korzystam z gotowego AMXXA z waszej strony. (AMX Dla Leniwych v2)
Kiedy instaluje plugin GunGame mam taki problem bo nie wiem co to znaczy.
Są to denerwujące napisy które w ogóle nie znikają.
Screen:
http://img412.imageshack.us/my.php?image=screendu5.jpg
Z góry dzięki za pomoc....