Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu surf ski 2 komenda sv_stepsize 210:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: komendy do cs surf ski 2, komendy surf, surf komendy, kody do surf ski 2, komendy na surf, komendy do surf, cfg surf ski 2, cfg surf ski, konfiguracja surf ski 2, spect surf ski 2 cs, komendy na serwer surf, komendy do mapy ski surf, jakie komendy na mapach surf, cs 1.6 surf jakie komendy, surf_ski_2 sv, ustawienia mapy surf ski 2, komendy ski, commande surf ski 2, surf ski cs 1.6 ip i komendy, surf ski komendy serwera, surf ski.cfg, css surf komendy, komendy na mape surf ski 2, komendy surf ski 2 cs, surf ski amxx

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 17744
Narzędzia wątku

surf ski 2 komenda sv_stepsize 210

Andrift1 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

włanczam serwa i mape surf_ski i wpisuje komende sv_stepsize 210 chcialbym jej nie wpisywac jak wlanczam mape surf ski2
zeby odrazu zostala wpisana po odpaleniu mape surf
dam +

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Konfiguracja danej mapy zaczynamy od zrobienia folderu o nazwie maps w addons\amxmodx\configs a w nim pliku nazwa_mapy.cfg, otwieramy go i dopisujemy nasze ustawienia w taki sam sposób ja w server.cfg

W addons\amxmodx\configs\maps robimy plik o nazwie surf_ski.cfg i dopisujemy do niego:
Kod:
sv_stepsize 210

Możemy też zrobić konfiguracje dla danych grup map wystarczy, ze zamiast de_dust.cfg nazwiesz plik prefix_de.cfg i od tej pory na wszystkich mapach zaczynających się na de_ będą te ustawienia (wymagany AMXX 1.8.0 lub nowszy).

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

JaCo zapalił Gibony od:
ziper1993 (22-01-2009)

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
SERWER SURF-RPG COUNTER STRIKE SOURCE ARMIA NAJLEPSZY SERWER SURF RPG SZUAKMY ADMINOW ZAPRASZAMY !!!
NOWY SERWER SURF-RPG http://cache.www.gametracker.com/server_info/195.205.208.29:28057/b_560_95_1.png Zapraszam na strone WWW.ARMIA-CSS.PL Nazwa serwera: ARMIA Szukamy adminów Armia CSS
Serwery CS:S Steam i Non Steam
[PL]Zapraszamy na surf miasto-fragow[noblock][ns][surf]
Nazwa : ZAPRASZAMY NA SURF MIASTO-FRAGOW IP : 91.204.162.105:27098 Sloty : 20 Platforma : STEAM & NON STEAM Zabezpieczenia : Vac
[Non Steam] Komenda
witam mam problem z komendą cl_dynamiccrosshair wcześniej jak miałem ją ustawioną na 0 to celownik nie zminiejszał mi się ani nie powiększał się nawet przy strzelaniu full auto a wczoraj usunoł mi się config i wkleiłem go spowrotem (dokładnie ten sam) i już mi ta komenda nie dziala mam ją na 0 i...
Problemy z CS 1.6
[PL] SURF SatanistycznY SURF NON- STEAM | ZAPRASZAMY @ postrzelaj.pl
Świeży serwer surf non steam!.Liczba slotów 12 ale nie długo powiększymy do 20!. Mili admini,super mapy, zero czitów bo prawie zawsze admin jest.Admini mają ukończone 13 lat. SURF SatanistycznY SURF NON- STEAM | ZAPRASZAMY @ postrzelaj.pl Adres IP: 193.143.121.99:27107 Typ serwera: NON STEAM...
komenda
witam. szukam komendy na full game i brightness. wiem ze da sie tak zrobic w opcjach ale aj szukam komendy. mam swoj powod. z gory thx
OffTopic - Counter Strike
Surf Speed Runs- serwer surf dla profesjonalistów, zapisy rekordów do bazy danych
IP:77.79.241.201:27016 Hasło: brak Sloty: 8 Forum: tymczasowo nieczynne Mod: Surf Speed Runa Obecny mapcycle(jestem otwarty na propozycje map): surf_journey surf_cavern_final surf_poseidon_final surf_ancient
Archiwum forum
[PL]Demonic Surf & Rpg - Nowy surf rpg
Witam. Zapraszam wszystkich na nowy powstały server surf & rpg. Na serverze zainstalowany są : Mani Admin Plugin RPG Mod
Komenda.
Mam pytanie czy komenda developer 1 spowalnia bieganie ? i czemu jak ktoś coś napisze na chacie i on jest na dole to potem przeskakuje na gore ?
Problemy z CS 1.6
[Surf] Mapka surf na "Przechodzenie"
Siemka, Poszukuje aktualnie wszystkich mozliwych mapek na tzw. Przechodzenie. Czyli jak graliscie na serverach KZ to kazda mapka ma poczatek i koniec. Sa takie same mapki tyle ze na surf. Bardzo bym prosil o dopisanie takich mapek w ponizszej liscie 1 : surf_1337maze 2 : surf_ancient 3 : ...
Gotowe mapy i mappacki do Counter Strike
Komenda? :D
Jaka była komenda że terro widzi jak gra ct, i na odwrót ?
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz