Witam,
Może macie jakieś fajne muzyczki zeby leciały pod koniec rundy, bo te co znalazłem to niedziałają wogle :(
|
|
Witam,
Może macie jakieś fajne muzyczki zeby leciały pod koniec rundy, bo te co znalazłem to niedziałają wogle :(
Kazda muzyczke mozesz miec pod koniec rundy wystarczy ze ja przerobisz z mp3 na vav i wrzucisz do odpowiedniego katalogu :)
No wzuce i przerobie ale oto chodzi ze nieumie i chcialbym dodać gotową ale neiwiem skąd wziaść, bo te dotej pory neidziałają.
Suruf, powiedz gdzie wystarczy ja wrzucic ;-)
no właśnie gdzie je wrzucić i czy trzeba podmienić nazwy i wpisać cos w jakimś pliku ?
w katalogu sound/misc (zakladam ze chodzi wam o plugin roundsound ) sa dzwieki takie jak :
ctwiannr3
ctwiannr2
ctwiannr4
twinnar
twinnar2
twinnar3
to one sa odpowiedzialne za dzwieki na koncu rundy. Moze podmienic nazwe swoich plikow na istenijace juz nazwy wyzej wymienione lub tez mozecie wrzucic bez zmiany nazwy jednak wtedy musicie wyedytowac plik ( w notatniku) roundsound.sma który powinien znajdować sie /cstrike/addons/amxmodx/scripting/ i tam w pliku zamias nazw np. twinnar wpisac mój dzwięk....
tam masz do ściągnięcia i chyba się zoorientujesz co mnie więcej zrobić
http://www.xincgaming.com/download.php?fileID=24
No a niema inych dziwekow dos ciagnięcia, nie tych co kriser podał one są juz na prawie akzdym servie :( :lol:
Dzieki Temat do zamknięcia!! :)
| « top15 | Deathmachem pomoc » |