Bardzo latwe jesli oto ci chodzi.Zeby zmienic czas trwania mapy cz wejsc w cstrike i poszukaj pliku server.cfg pisze po prostu server i jest to plik cfg.I tam masz cos takiego
// Use this file to configure your DEDICATED server.
// This config file is executed on server start.
// disable autoaim
sv_aim 0
// disable clients' ability to pause the server
pausable 0
// default server name. Change to "Bob's Server", etc.
hostname "Counter-Strike 1.6 Server"
// maximum client movement speed
sv_maxspeed 320
// 25 minute timelimit
mp_timelimit 25
sv_cheats 0
// load ban files
exec listip.cfg
exec banned.cfg
Umnie tak jest i zeby zmienic czas mapy musisz wpisac tam gdzie jest
// 25 minute timelimit
mp_timelimit 25
i tam gdzie jest 25 wpisz czas mapy czli przyklad mapa ma trwac 15 minut
// 15 minute timelimit
mp_timelimit 15
POMOGLEM NAPEWNO :)
Witajcie!
Potrzebuje mapy do Counter-Strike 1.6 o nazwie: fun_attractions
Przeczytałem około 20 tematów i tak były linki głównie do FPSBANANA lecz ta strona jest zmieniona na Gamebanana i wszystkie pliki zostały zrestartowane.
Szukałem na GameBanana, lecz i tak się tam nie znajduje.
Proszę o...
Witam.
Otóż problem przedstawia się tak:
Posiadam CS:Steam i gram sobie normalnie,do pewnego momentu,potem włączyłem i nagle wyskoczył błąd "your ma is different from server" (dodam że nic nie ściągałem, skończyłem grać 1 mixa i chciałem grać 2 na inferno), mało tego, błąd jest nieśmietelny, w...
Siema, mam prośbę. Czy mógłby ktoś zrobić mapę, na której wszystko (oprócz graczy oczywiście) byłoby zielone? Chciałbym również, żeby była na niej woda, też zielona. Ogólnie mapa może mieć różny kształt, chodzi mi tylko o to, żeby wszystko było zielone.
No dobra, ale o co mi właściwie chodzi?...
Siema, zrobiłem swoją mape na WorldCraft Online,
nie jest taka jak inne czyli pare skrzyń, to jest takie jakby pomieszczenie, ale bez sufitu bo nie da sie zrobić :???: na mapie są prawie wszytkie bronie więc jest duży wybór :wink: to jest moja pierwsza mapa robiona powyżej godziny więc prosze o...
Siemka,
Szukam mapki de_dust4ever. Szukalem na forum ale jest ono takie wielkie ze zajelo by mi to z rok.
Jakby ktos mial strone gdzie moge ową mapke znalesc bym byl wdzieczny ;)
Mamy pytanie. Znacie moze mape co tt sie chowa a dwoch playerow z ct szuka ich i ten kto zostanie jako przedostatnio znaleziony i jako ostatni idzie do ct i oni szukaja moze ktos z was gral.
Jak to ustawicz czy moze macie taka mape prosze o odpowiedz
Pzrd :smile:
Gotowe mapy i mappacki do Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u