Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Muzyka na koniec Rundy:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 2069
Narzędzia wątku

Muzyka na koniec Rundy

TruE MasTro is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Bo długich staraniach 4 dni szukania pluginu z muza na koniec rundy Huj mnie strzelil
znalazlem z 4or 5 pluginów i nie chca dzialac
moze inaczej dam cos takiego nazwy piosenek a ktos mi to zajefajnie zrobi i krata vodki browaru obojetnie ;s
Tylko nie piszcie jak "Inferno" Pierw użyj opcji szukaj" niech on sie sam znajdzie -.-
Tytuly
jeden
dwa
trzy
cztery
piec
szesc
siedem
osiem
dziewiec
dziesiec

[ Dodano: Sob 14 Cze, 2008 ]
Oczywiscie krata leszka albo zywca a vodki to moze sobieski albo bols ;s xd

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Muzyka na koniec rundy
Siema! Gdybyście mogli, dajcie link do pluginu do cs:s, aby na koniec rundy leciała muzyka, oddzielna dla ct i tt :). Z góry thx wandal.pl
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Muzyka na koniec rundy...
Witam! Otóż mam problem dodalem muzyke na koniec rundy wszystko jak powinno byc w plugins.ini dodana linijka...plugina mam... i wogole wszystko... tylko jest taki problem ze ta muzyczka na koniec rundy raz jest raz nie ma (czesciej te drugie), i co z tym fantem zrobic?:( Oto wycinek z pliku .sma...
Amx Mod X
Muzyka na koniec rundy
Witam. Mam na serwerze kilka piosenek . Dokładniej 8 . Wszystkie mi sie ściągnęły i każdemu także. Każdemu się odtwarzają wszystkie , a mi tylko 4 (po 2 z tt i 2 z ctwinnar) . Wina CS chyba xp . Proszę o pomoc.
Amx Mod X
muzyka na koniec rundy
sciagnalem kilka muzyk na konniec rundy 4 ich mam i chce miec wiecej da mi ktos program do skracania muzyki latwy w obsludze? prosze o szybka odpowiedz
Amx Mod X
Muzyka na koniec Rundy
Bo długich staraniach 4 dni szukania pluginu z muza na koniec rundy Huj mnie strzelil znalazlem z 4or 5 pluginów i nie chca dzialac moze inaczej dam cos takiego nazwy piosenek a ktos mi to zajefajnie zrobi i krata vodki browaru obojetnie ;s Tylko nie piszcie jak "Inferno" Pierw użyj opcji...
Amx Mod X
Muzyka na koniec rundy w plikach mp3 help
no to tak mialem plugin amx_roundsound w ktorym pokazywał sie napis tylko a muza nie leciałą. 2. plugin seby było echo i jeden piosenka na mape 3. plugin salomona plugin dobry lecze nie moge go zkomplikowac 4. alternative nie chce a Teraz do Tematu SZUKAM PLUGINY KTORY BEDZIE DZIAlal xd gg...
Amx Mod X
Muzyka na koniec Rundy -Problem
Witam! Muzyka itd. wszytko chodzi ale cały czas leci to samo... dopiero przy zmianie mapy jest inna ale znowu ta sama... co trzeba zrobić żeby muzyka była odtwarzana po rundzie inna!? Muze mam w mp3 korzystałem z...
Problemy z CS 1.6
muzyka na koniec rundy
witam, mam problemo-pytanie. 1. jak ktos chce wbic na serva to sciagaja sie pliki z round sound np. te1 i ct1, zeby ktos mogł je slyszec, niestety mam problem bo niektorym po sciagnieciu plikow wyskakuje time out, ten temat juz byl ale niektorzy sobie jaja robili, wiec co mialem zrobic? 2....
Problemy z CS 1.6
muzyka na koniec rundy
//RoundSound.amxx -by PaintLancer #include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin("RoundSound","1.0","PaintLancer") register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin") register_event("SendAudio", "ct_win", "a", "2&%!MRAD_ctwin") }
Amx Mod X
Muzyka pod koniec rundy
Szukam pluginu, z muzyka żeby była pod koniec rundy i instrukcje co i jak mam zrobić dam pomógł za to. pzdr
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz