Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Amxmodx gadzio22:

,

Popularne odwołania do tej strony: tag automatique sur serv amxx

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 709
Narzędzia wątku

Amxmodx gadzio22

gadzio22 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

chcialbym zaprezentowac swojego amxa tu link
ten amx posiada:
Pilka nozna (dzialajaca na mapach soccerjam)
Diablo mod PL
misci Dupszot ,Headshot i inne
runda nozowa 60 sek + muzyka
odliczanie bomby
jeszcze posiada line jak spiderman
i to ostatnie to rzucanie nozami :)
zapraszam do sciagniecia :)

JEZELI TOBIE TEN POST POMOGL TO MNIE NAKARM

POZDRO MILEGO GRANIA
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

SoulsHunter is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

nic specjalnego a jaka wersja amxxa?

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
AmxModX by U K A S H (SURF)
Przygotowałem nietypową paczke amxx :hunter: a mianowicie paczke pod server Surf, moze jednak komus sie przyda :D Oto lista pluginow (oczywiscie mozna sobie pousuwac ktore sie nie podobaja) lastmanbets.amxx ;glosowanie kto wygra PL realnadedrops.amxx ;wypadaja granaty i NIE WYBUCHAJA...
Śmietnik
AmxModX - [G]un [G]ame - By VAN
G]un G]ame Info: √ AmxModX 1.8.1 √ GunGame 2.12 √ Linux √ 3,55 MB
Archiwum forum
AmxModX 1.8
Macie Tu AmxmodX 1.8 Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Szukam pluginu AMX/AMXX
AMXMODX na dedyku
witam Czy dałoby się zrobić amxy na serverze dedykowanym? proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam
Amx Mod X
AmxModX problem
Witam , mam problem z amxmodx mam gotowy pak, lecz i tak nie dziala komenda amxmodmenu, chyba brakuje jakiegos pliku , lecz wszystkie mam ... ;( chyba ***.gam
Problemy z CS 1.6
AmxModX by k3v!n3k
=========== -->AmxModX 1.81<-- -->Metamod new<-- =========== Nazwa: AmxModX by k3v!n3k Wersja: 1.0 Autor: k3v!n3k Dwonload:
Amx Mod X
AMXMODX ????
Mam kilka pytań co do amxmodx: -proszę aby ktoś mi wytłumaczył co i jak. -jak zrobić aby nie było botów na serwie jak wywalę to znowu się pojawiają :cry: -wiem jak dodać adma, wywalić, zbanowac, zmienić mapę, głosowanie na mapę, no i tyle -mam zainstalowanego AMX dla leniwych -co zrobić aby...
Amx Mod X
Problemy amxmodx
witam mam taki problem wchodze w menu adma amxmodx wybieram staystyki i zmieniam przykladowo show killer, show killer hp zapisuje to 8 niby wszystko ok dziala elegancko ale po zmianie mapy sa znowu inne ustawienia. prosze mi nie pisac ze to juz bylo albo google.pl nie po to tu pisze. pozdrawiam
Problemy z CS 1.6
Amxmodx
Witam. wie ktos jak wrzucic radio internetowe i ludzie po przez komende /play beda wlanczac http://.................:8080/listen.pls Dodano: Sob 18 Sie, 2007 ] powiesz seba ?
Amx Mod X
AMXmodX
Witam. Mam mały problemik mam roundsound i wszystko działa ale niewiem jak wrzucić swoją muzyke np. cbool1 Cstrike\sound\misc\cbool1.wav jak wpisać lub co do roundsound.sma lub .ini
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz