chcialbym zaprezentowac swojego amxa tu link
ten amx posiada:
Pilka nozna (dzialajaca na mapach soccerjam)
Diablo mod PL
misci Dupszot ,Headshot i inne
runda nozowa 60 sek + muzyka
odliczanie bomby
jeszcze posiada line jak spiderman
i to ostatnie to rzucanie nozami :)
zapraszam do sciagniecia :)
JEZELI TOBIE TEN POST POMOGL TO MNIE NAKARM
POZDRO MILEGO GRANIA
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Przygotowałem nietypową paczke amxx :hunter: a mianowicie paczke pod server Surf, moze jednak komus sie przyda :D Oto lista pluginow (oczywiscie mozna sobie pousuwac ktore sie nie podobaja)
lastmanbets.amxx ;glosowanie kto wygra PL
realnadedrops.amxx ;wypadaja granaty i NIE WYBUCHAJA...
Witam , mam problem z amxmodx mam gotowy pak, lecz i tak nie dziala komenda amxmodmenu, chyba brakuje jakiegos pliku , lecz wszystkie mam ... ;( chyba ***.gam
Mam kilka pytań co do amxmodx:
-proszę aby ktoś mi wytłumaczył co i jak.
-jak zrobić aby nie było botów na serwie jak wywalę to znowu się pojawiają :cry:
-wiem jak dodać adma, wywalić, zbanowac, zmienić mapę, głosowanie na mapę, no i tyle
-mam zainstalowanego AMX dla leniwych
-co zrobić aby...
witam mam taki problem wchodze w menu adma amxmodx wybieram staystyki i zmieniam przykladowo show killer, show killer hp zapisuje to 8 niby wszystko ok dziala elegancko ale po zmianie mapy sa znowu inne ustawienia.
prosze mi nie pisac ze to juz bylo albo google.pl nie po to tu pisze. pozdrawiam
Witam. wie ktos jak wrzucic radio internetowe i ludzie po przez komende /play beda wlanczac http://.................:8080/listen.pls
Dodano: Sob 18 Sie, 2007 ]
powiesz seba ?
Witam. Mam mały problemik mam roundsound i wszystko działa ale niewiem jak wrzucić swoją
muzyke np. cbool1 Cstrike\sound\misc\cbool1.wav jak wpisać lub co do roundsound.sma lub .ini
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u