Zainstalowałem plugin z alternatywną muzyką po zabiciu ,head shocie itp. Lecz ona się nie odtwarza ,co mam zrobić ? Jakąś konfigurację czy jak ? Proszę o szybką pomoc.
Tak ,zrobiłem już to ,problem się rozwiązał ,lecz mam też inne pytanie. Czy jest jakiś sposób odtwarzania tej muzyki i innych pluginów przez Dedicated Server ? Ponieważ mi narazie one tylko działają w New Game w głównym menu CSa :( A i jeszcze jak włączam Dedicated Sever to mi znika admin ,a jak gram w New Game w głównym menu to go mam :( Pomożcie. Co mam zrobić?
Witam!
W logu, wyświetla się następująca informacja:
L 01/26/2011 - 21:38:56: Invalid CVAR pointer
L 01/26/2011 - 21:38:56: Run time error 10 (plugin "vip_ultimate_hot_v2.7.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 01/26/2011 - 21:38:56: To enable debug mode, add "debug" after...
Witam przerobilem plugin kompiluje sie ale jak go wrzuce na serwer to nie dziala i blokuje wybranie teamu itp. Prosze o to zeby on fonkcjonowal dobrze. W zalaczniku dam orginal i moj przerobiony czyli XpMod
Witam!
Kupilem serwer(postrzelaj.pl) wgralem calego AMXX'a i mam problem z jednym pluginem otoz wyskakuje mi blad:
L 08/29/2009 - 12:22:56: Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 08/29/2009 - 12:22:56: To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in...
Witam
Link do pluginu:
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=166806
Chcialem usunac
DAMAGE DONE v0.4 by Manip, revised by JTP10181 and Vittu -- Shows how much damage you did to enemies by your crosshair.
Czyli pokazywanie ile hp ktos zabral.
Gdzie i jak moge to zrobic, bo tam...
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <engine>
//If one line doesn't work, comment it and uncomment the other line
//new decals = {105,106}
new decals = {107,108}
new bool:g_isDying
simple_redirect - plugin który przekierowuje z pełnego serwera na inny wybrany serwer.
Jak w tym sma co podałem powyżej zrobić żeby przenosiło na inne IP?
w którym miejscu wstawić to IP na które ma przenosić??
dam + i z góry thx.
Wiec tak zainstalowalem te pluginy
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=490083
U mnie dziala all ok tlyko jak ktos wchodzi na serwer i klika jakas komende t omowi wogole co innego nic tam pisze :/