Witam, potrzebuje jakiś link do Diablo Moda, ponieważ ten z Counter-Strike Non Steam mi niedziała wgrałem tak jak pisze i nic ;/ restartuje serwer i nic :( pomocy dam gibona
|
|
Witam, potrzebuje jakiś link do Diablo Moda, ponieważ ten z Counter-Strike Non Steam mi niedziała wgrałem tak jak pisze i nic ;/ restartuje serwer i nic :( pomocy dam gibona
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
a mam pytanie gdzie trzeba wgrac te jakies "CVARY" i "KOMENDY" ??
cvary do
Kod php:cstrike/addons/amxmodx/amxx.cfg
wpisalem to na samym dole, te cvray I Wciąz mi niedziala ten mOd
Pomożcie!!
Gdzie wgrac te komendy i cvray, bo zrobilem tak jak wszystko jest opisane, zresetowalem serwa i niedziala;/
ajjc, zapomnialem wsadzic folderu z modelami, i addons/amxmodx/diablo.
to musi dzialac.
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
NO i niedziała ;/ wrzucilem wszystko I NIC dopisalem tam w plugins ini i n ic ;/
cvary dopisuje sie do serwer.cfg / amxx.cfg ... - lub jak kto woli bezposrednio z konsoli na serwie ...

No ja dopisalem, i niedziała zrobilem wszystko tak jak pisze.. i nic :((((( pomozcie dam gibona
Dajcie jakis link do diablo moda ktory na 100% dziala
AMXX.pl :: Nieoficjalny polski support AMX Mod X :: Zobacz temat - Diablo Mod 5.2h PL - fakt faktem zakazane ... ale cóż na wiadrze nie ma jeszcze tego moda ...

Dobra, dzięki wielkie stalker dziala tylko ze expa sie niedostaje jak np podkladam bombe to dostaje 0 expa dostales 0 expa za podlozenie bomby i jak kolega mnie zabil tez dostal 0 expa za zabicie mnie ;) Co zrobić? Powiesz masz gibona :D
Dobra, juz to zalatwione, ale exp sie niezapisuje co zrobic
| « Kogoś rate :D | Szybki restart serva » |