switch(rand) { case 0: client_cmd(0,"spk misc/bot/bomba") case 1: client_cmd(0,"spk misc/bot/jebacpolicje") case 2: client_cmd(0,"spk misc/bot/jibembi") }
return PLUGIN_HANDLED }
public ct_win() { new rand = random_num(0,2)
client_cmd(0,"stopsound")
switch(rand) { case 0: client_cmd(0,"spk misc/bot/taliban") case 1: client_cmd(0,"spk misc/bot/badboys") case 2: client_cmd(0,"spk misc/bot/unclefuckers") }
return PLUGIN_HANDLED }
public plugin_precache() { precache_sound("misc/bot/taliban.wav") precache_sound("misc/bot/badboys.wav") precache_sound("misc/bot/unclefuckers.wav") precache_sound("misc/bot/bomba.wav") precache_sound("misc/bot/jebacpolicje.wav") precache_sound("misc/bot/jibembi.wav")
Witam wszystkich wszech obecnych. Wiem ze tych tematow bylo w brod ale wypowiem sie :P Mam Problem z roundsoundem na serwerze (hosting pukawka.pl)
roundsound.sma:
#include <amxmodx>
public plugin_init()
{
register_plugin("RoundSound","1.0","PaintLancer")
...
witam szukam pomocy chce miec u mnie na serwerze na rozpoczęcie rundy zeby jakaś nutka leciala "dostrzelać w pizdu".
chce jeszcze miec jak bomba wybuchała to zeby leciała nuta jakac
ostatnie chce miec jeszcze zamiast hedshot to bania po prosu po Polsku
Witam napisałem swój własny cfg pod siebie i dobrze sie mi na nim gra..... ale chciałbym ustawić coś takiego że bedą rózne głośności danych dzwięków np. chodzenie 100% a strzelanie 50% wydaje mi się że kiedyś o czymś takim słyszałem..... proszę o pomoc. z góry dziękuje
Wita,m szukam plugin, mianowicie roundsound...
Z tym żę nie zwykły, tylko taki gdzie można słuchać, lub nie słuchać uzyki :) .../ Gracz sobie wybiera ...
Widziałem tak na niektórych serwerach, ze gracze wpisywali /roundsound i miel muzyke ON lub OFFF ///
Ma ktoś taki plugin ?
Za pomoc Gibonek...
L 09/27/2008 - 19:04:05: Login: ":Incredible Fragz: Bombik<24><VALVE_ID_LAN><>" kicked due to invalid password (account ":Incredible Fragz: Bombik") (address "78.88.229.118")
Dropped :Incredible Fragz: Bombik from server
Reason: Kicked :"You have no entry to the server..."
^
|
Takie coś...
Witam, jak w temacie, w miarę możliwości niech się odezwą do mnie na pw osoby posiadające serwery w:
gamepad
shooters
liga-cs
coregame
freefrag
hitme (choć to liga cs ^^)
netgames
whiterabbit
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u