Witam,
Wczoraj grałem na servie HashJama TP i byłm tam ciekawy plugin... Mianowicie gdy rzucony został granat HE to jakby ogłuszało gracza w pobliżu i tak nim wywijało przez chwile :D jeżeli ktoś wie o co mi kaman proszę o link do pluginu :)
Potrzebuję pluginu pod amx'a, z działającym spadachronem np. pod klawiszem e oraz z soundpackiem, chodzi mi o dźwieki w stylu:
headshot; monsterkill; ostro; rządzisz; wypierdalać; dziabnął mnie, widziałeś dziabnął mnie; robi wrażenie
Czy da radę pomieszać dzwięki angielskie (np. headshot) z...
Ej zioomy potrzebuje taki plugin jest on na serwer surf_ski_2 cos takiego ze jak ktos wchodzi do marioo rooom ze jak ktos zabije kogos lub strzeli do niego to zabija odrazu go na miejscu tak jak by wpisal w consoli kill :) jak ktos zrobi lub zalatwi to dam ze 5 +
Witam , ostatno grałem na jakimś serwerze i był tam taki plugin ,że jak ktoś wchodził na serwer to pisało zboku ekranu "Nick Gracza pochodzi z Polski.Jest gotowy do gry . Powietajmy go Brawami , i leciała muzyka hello a gdy wychodził to pisalo "Nick gracza dozboczenie jutro i leciala taka fajna...
Prometheus 0.12
Opis pluginu:
Plugin dzięki któremu zakładnicy mogą przeskakiwać przeszkody, chodzić po drabinkach, w szybach wentylacyjnych itd. Bardzo przydatny gdy na serwerze grane są mapy typu cs.
Video:...
Mam prośbe podałbym mi ktoś linki do jakis 4-osobowych mapek do CS?? Bo chciałbym z kumplami pograc a mam same duze mapki i trudno sie znalezc:/ Bardzo prosze szybko mi podac bo chciałbym jak najszybciej z nimi pograc bo lubie jak dostawają baty ode mnie:):)
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u