Jak w temacie. Szukam edytora plików AMXX. Na amxmod.pl owszem jest, lecz link jest uszkodzony. Proszę o podanie działającego linku. Pozdro z góry thx ;)
|
|
Jak w temacie. Szukam edytora plików AMXX. Na amxmod.pl owszem jest, lecz link jest uszkodzony. Proszę o podanie działającego linku. Pozdro z góry thx ;)
nie ma czegos takiego jak edytor plikow .amxx (każda wersja amx studio ma poprawki i zawsze moga wystepowac zmiany w kodzie, a wiec takie cos jest nieskuteczne) jezeli chodzi ci o pliki .sma wejdz na amxmodx.org i tam masz amxx studio
No spoko, ale chodzi mi dokładnie oto, że nie wiem gdzie za bardzo w pluginie nie pamiętam jak on sie nazywa, ale służącego do wyświetlania zasad serwera ;] A bez edytora chyba nie da się takiego czegoś zrobić.
B4NaN, jak to się nie da? ;/
Nom napisać tych zasad, bo w notatniku nie da się tego zrobić ;D
B4NaN, jak sie nie da jak sie da -.-
Dobra nie będe się z Tobą kłócił ;] Może mi powiesz jak to zrobić będe bardzo wdzięczny.
B4NaN, ale co Ty chcesz? Bo się pogubiłem...
seba, ja mam plugin który po wejściu na serwer pokazuje w lewym rogu zasady (zapewne wiesz o co chodzi), ale te zasady trzeba gdzieś wpisać jak one mają wyglądać i ja myślę, że do tego potrzebny jest edytor AMXX. Jeśli się mylę oświeć mnie jak mam to zrobic. ;)
| « Mapy na serverze;] I monitor servera | szukam 2 plugow » |