Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Super dzwięki .wav i .mp3 pod RoundSound:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: dźwieki wav, dźwięki wav download, dźwięki wav do pobrania, fajne dzwięki wav, śmieszne dźwięki wav, dzwięki wav pobierz, dźwięki wave, dzwięki waw, śmieszne dzwieki, śmieszne dzwieki wav, dzwieki mp3, do pobrania vav, dżwięki mp3, pobierz dzwięki wav, dzwięki wave, dzwięki wave download, dźwięki wav do gg, dźwięki wav fajne, dźwięk wav, muzyka wav download, wav pobierz, dźwięki wav pobierz, wav dzwięki, super avatary na gg, dżwięk wav

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 41417
Narzędzia wątku

Super dzwięki .wav i .mp3 pod RoundSound

Mow mi 0 :** is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Paczka fajnych dzwięków *(.wav) i *(.mp3) pod RoundSounda

Paczka 1
Dzwięki *(.wav)

Dzwięki *(.mp3)

Paczka 2
Dzwięki *(.wav)

Dzwięki *(.mp3)

Paczka 3
Dzwięki *(.wav)

Dzwięki *(.mp3)

Zachęcam do ściągania ;)

PozDrO :D
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego, nim nie będąc. - Sokrates

Ostatnio edytowane przez Mow mi 0 :** ; 26-08-2008 o 10:48.

Odp: Super dzwięki .wav i .mp3 pod RoundSound

nezbo is Offline
Banned

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Nawed Fajne :)) Dzięki Przyda się :)))

Fiskil is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

dzięki super muza przyda sie

Mow mi 0 :** is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Nie ma za co :PPP

Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego, nim nie będąc. - Sokrates

Mow mi 0 :** zapalił Gibony od:
spid3r (15-05-2009)

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Dzwieki
Witam. Mam pewien problem.... kupiłeem sobie serwer na miesiac i nic nie wiem o konfigurowaniu...... Powie ktos jak dodac dzwieki typu "Head Shot"??? albo glosowania typu "Votemap, votekic Quake sound juz mam. A powie ktos jak wprowadzic na serwa rtv, votekick itp?
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
My.Friends.Tigger.And.Pooh.Super.Duper.Super.Sleuths.2010
http://i39.tinypic.com/2m4owah.jpg My Friends Tigger and Pooh: Super Duper Super Sleuths (2010) DVD-Rip | English | AVI | XviD @ 953kbps | 640 x 480 | Mp3 @ 118kbps | 00:45:00 | 350 Mb Genre: Animation | Children PLOT : Get set for out-of-this-world excitement when Pooh, Tigger, Darby and...
Filmy obyczajowe, dramaty
3 Roundsound by Szu$ciK "Super Nuty" Polecam!!
Witam, jest to kolejny roundsound (super roundsound) tym razem z pluginem. Nutek jest 14 i trwają do 20 sek. Jeżeli lubicie taki rodzaj muzyki to na pewno wam się spodoba. instrukcja jak zmontować plugin jest w środku. Działa ? zostaw komentarz żeby inni widzieli, że to nie fake !!
Archiwum forum
RoundSound by Jonywalker - Gotowe dzwięki
Opis: Paczka gotowych 10 dźwięków roundsound Download Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Proszę o ocenę ;]
Archiwum forum
DZWIEKI ROundsound
Witam.OTo kolejny moj problem w cs. Otóż mam wgramy roundsound i wszyscy gracze go słysza lecz ja nic nie słysze !! NIe wiem co zrobic Prosze o pomoc!
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
dzwieki w cs
witam kiedys gralem na bartku 1.5 i bardzo mi sie podobaly dzwieki ktore mozna bylo uslyzec po wpisaniu odpowiedniego slowa w say. np jesli wpiszemy w sayu "czesc" to uslyszelibysc dzwiek czesia "dzien dobry"i czy mozna zrobic cos takiego na servie 1.6 non steam?? jesli ktos wie jak to zrobic to...
Problemy z CS 1.6
Wbijajcie na super super super serwer
193.33.176.36:27015 haslo hitman zapraszam na serwa (sory ze podalem haslo ale musialem:D) Wbijajcie fajna atmosfera!!:D
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Dzwięki
Elo mam problem..Gram na serwie ale niemam takich dzwiekow jak: The bomb plante, Terorist Win, CT win..Moze mi powie ktos czemu niemam ich ?? Z Gory thx...
Problemy z CS 1.6
Dzwieki
A wiec mam 2 prosby. 1)Niedawno kupilem server w csa i jak wlaze na serva to nieda sie rozmawiac przez mikrofon.Czy moze mi ktos wytlumaczyc jak to naprawic?czy moze jakis plugin potrzebny do tego? 2)Czy zna ktos plugin dzieki ktoremu w grze slychac rozne dzwięki (polskie)np.jak cie zabija z noza...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Super serwer non steam Wystrzałowe dzwieki^^
IP: 80.237.159.16:27083 PW: cs Zapraszam miłosników supew wrażeń! Info: gg 490664
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz