Witam. Mam pewien problem.... kupiłeem sobie serwer na miesiac i nic nie wiem o konfigurowaniu......
Powie ktos jak dodac dzwieki typu "Head Shot"??? albo glosowania typu "Votemap, votekic
Quake sound juz mam. A powie ktos jak wprowadzic na serwa rtv, votekick itp?
http://i39.tinypic.com/2m4owah.jpg
My Friends Tigger and Pooh: Super Duper Super Sleuths (2010)
DVD-Rip | English | AVI | XviD @ 953kbps | 640 x 480 | Mp3 @ 118kbps | 00:45:00 | 350 Mb
Genre: Animation | Children
PLOT :
Get set for out-of-this-world excitement when Pooh, Tigger, Darby and...
Witam, jest to kolejny roundsound (super roundsound) tym razem z pluginem.
Nutek jest 14 i trwają do 20 sek. Jeżeli lubicie taki rodzaj muzyki to na pewno wam się spodoba.
instrukcja jak zmontować plugin jest w środku.
Działa ? zostaw komentarz żeby inni widzieli, że to nie fake !!
witam kiedys gralem na bartku 1.5 i bardzo mi sie podobaly dzwieki ktore mozna bylo uslyzec po wpisaniu odpowiedniego slowa w say. np jesli wpiszemy w sayu "czesc" to uslyszelibysc dzwiek czesia "dzien dobry"i czy mozna zrobic cos takiego na servie 1.6 non steam?? jesli ktos wie jak to zrobic to...
Elo mam problem..Gram na serwie ale niemam takich dzwiekow jak: The bomb plante, Terorist Win, CT win..Moze mi powie ktos czemu niemam ich ?? Z Gory thx...
A wiec mam 2 prosby.
1)Niedawno kupilem server w csa i jak wlaze na serva to nieda sie rozmawiac przez mikrofon.Czy moze mi ktos wytlumaczyc jak to naprawic?czy moze jakis plugin potrzebny do tego?
2)Czy zna ktos plugin dzieki ktoremu w grze slychac rozne dzwięki (polskie)np.jak cie zabija z noza...