Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu RoundSound - jak zrobić samemu? PROBLEM:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak samemu zrobić kalendarz, jak zrobić samemu kalendarz, jak zrobić szablon malarski, jak zrobic roundsound do cs, jak samemu zrobić szablon malarski, jak zrobić własnoręcznie kalendarz, jak samemu zrobic kalendarz, jak zrobic kalendarz, jak samemu zrobić motyw do noki, cs 1.6 roundsound own, jak zrobić kalendarz, jak zrobić samemu temat do noki, roundsound mp3 krok po kroku, jak samemu wykonać kalendarz, kalendarz samemu zrobic, kalendarze samemu zrobić, kalendarz jak zrobic własnoręcznie, jak zrobic amx mod x dzialajacy, jak zrobic roundsound w cs, jak samemu robić muzykę, jak samemu zrobic roundsounda, jak zrobić samodzielnie kalendarz, jak samemu zrobic admina

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 6187
Narzędzia wątku

RoundSound - jak zrobić samemu? PROBLEM

][,o0k is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.
Może mi ktoś wytłumaczyć krok po kroku co zrobić aby muzyka na serwie działała poprawnie?
Oto mój roundsound:

Co dalej?

PS: próbowalem juz sam ale wyskakuje mi tylko czerwony napis ze sciezka do pliku.

PROSZĘ O POMOC!
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

Odp: RoundSound - jak zrobić samemu? PROBLEM

*D'Jok* is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Wątek był wystarczy poszukać!!

1910 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

po co nowy topic robisz

WIDZEW

][,o0k is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Chodzi mi o to czy mógłby mi ktoś zrobić .sma itp do tego RoundSound'a?

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Problem] jak zrobić działko
Witam, chciałbym dodać na moją mapę działko ale nie wiem jak ;/ Możecie napisać jak je zrobić?
Mapy do Counter Strike
problem z roundsound
Witam wgrałem sobie plugin roundsound mp3 : takie #include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin("RoundSound MP3","1.0","Paintlancer & naven") register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin") register_event("SendAudio", "ct_win", "a", "2&%!MRAD_ctwin")
Problemy z HLDS
[Steam] Problem z kluczem, co zrobić?
Witam, otoż zrobilem formata, zainstalowalem wszystko potem steama, wpisuje klucz i wyskakuje mi coś takiego : http://img215.imageshack.us/img215/6328/dddddw.jpg na bank nikt nie ma mojego kodu.. Co mogę zrobić teraz??
Problemy z CS 1.6
Mam problem z roundsound !! WAŻNE!!
Witam! Mam problem gdyż wrzuciłem muzyczki na serwer, i jak robie restart i wchodze na niego w konsoli wyskakuje mi cos takiego : Error: server failed to transmit file 'misc/terro/dzwonek.mp3' Error: server failed to transmit file 'misc/terro/dzwonek1.mp3' Error: server failed to transmit...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Cs Problem nie weim co zrobić
Witam mam otóż taki problem gram sobie w csa nagle zacina się na chwilę i potem czarny ekran i gram spowrotem czy ktoś wie jak to naprawić lub z czym to związane prosze o pomysły ciekawe reinstalowalem csa 3 razy i nic niepomogło. ...
Problemy z CS 1.6
Problem Z RoundSound
Cześć mam problem z roundsound a mianowicie korzystam z amx by wilku i wszystko jest ok oprócz roundsound mi sie sciagneło a reszcie graczy nie chce sie sciągać co może być nie tak ?? Jak juz mam serwer na luffa
Problem z roundsound
Mam problem śćiągam gotowe roundsound i działa wchodze na serva i słysze muze a jak podmienie pliki na własne to nic niesłychać :( Jeśli by był ktoś co by mi zrobił gotowca z tych dźwięków Bardzo bym prosił :( Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Amx Mod X
roundsound problem...
siema, mam taki problem : wgrałem na serwer 14 kawałków (wav, wszystko wgrane poprawnie,muzyka jest w sound/misc ,nie pierwszy raz wgrywałem :) ) a mimo to na serwerze odtwarzane są tylko 3-4 piosenki. Czy da się jakoś ustawić muzyke , kolejność itp ? pzdr.
Problemy z CS 1.6
PROBLEM roundsound !!!
Mam taki problem Wgralem wszystko dobrze na serwer podmienilem pliki , zmienilem w pliku sma wszystko ! A slysza podstawawe piosenki ! Chociaz wgrane sa inne ! Oco chodzi ?? blagam pomozcie !
Problemy z CS 1.6
Problem z roundsound.
Niby wszystko Ok (podsawowe dzwięki dzałają) ale jak chce sobie wstawic sój dzwięk to juz nie jest za ciekawie. Jak wstawiam swoje dzwięki (w formacie wmv i o nazwie jak te podstawowe) to na końcu rundy jest cisza. POMOCYYYYYYYYY :???: :???: Sciągałem z...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz