Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Amx Mod X

Amx Mod X - Wszystko o AMXX czyli dodatku do serwera Counter Strike

Tagi tematu Jak postawić server z Zombie mod..:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak zrobic server z amx cod mod, ip for cs 1.6 albania zombies, jak zrobic zombi mod, jak zrobic serwer cs1.6 modem, kak da napravia server na counter-strike 1.6 new era non-steam 2009, hlds zombie komenda server, jak zrobić serwer zombie mod do cs, jak zrobić server cs 1.6 zomby mod, jak zrobic server cs amx x mod, jak zrobic server zombie mod na cs, orzenie serwera cs zombie mod, jak postawic server amx mod, comment créer son serveur en zombie mod css, amx mod do cs1.6 new era zombie dowload, jak zrobic server zombie mod w urt

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odsłon tematu: 4808
Narzędzia wątku

Jak postawić server z Zombie mod..

Navarion is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam chciałbym postawić Server z zombie modem.. Mam już Meta i AMX ale strasznie ciężko jest mi znaleźć zombie pod 1.6 z opisem instalacji.. Znalazłem 2 linki na tym forum, ale są po ang..
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=29626
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=391119

Chodzi mi czy ktoś mógłby napisać mi, jak co i gdzie mam wypakować no i skąd ściągnąć..
Jak na teraz mam Server, który wspaniale działa bez większych zmian wiec.

Z konfiguracją powinienem już sobie sam poradzić.

Dziękuje i Pozdrawiam.

Raku94 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

siema jestem nowy i mam pytanie.Zściągnąlem to coś i zrobiłem takie foldery jakie napisaliście ale nie działa chociasz jak robie new game to sie gra dłużej ładuje i jakie komendy są żeby byłuy zombie HELP!!!

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Server Non-Steam Zombie
Drodzy internauci. Mam taki problem ze chciał bym zrobić server hlds non steam zombie, ale pytenie jest w tym ze nie wiem jak dodac np. jetpack, zwiekszyć ilość życia(zombie) lub zmiejszyć koszt noktowizora itp. itd. Prosze o wytlumaczenie jak konkretnemu idiocie. Z góry dziekuje.
Problemy i konfiguracja AMXX
Dedicated Server Zombie Mod
Witam, potrzebuje jakiegoś dobrego Zombie Mod na mój Dedicated Server HLDS. Oraz instrukcji jak go zainstalować nie chodzi mi o wygląd tylko, tylko o cały Zombie Mod razem z zwiększonym życiem i brakiem światła na mapach.
Problemy z HLDS
Server Zombie Biohazard
Nazwa: PoByku.com@NiceShoot.pl IP: 91.210.128.170:27022 Sloty: 22 Hasło: brak Typ Gry: Biohazard Typ Serwera: Steam Friendlyfire: Wył. Pingi: 20-40 Czas Mapy: 25min Godziny Uptime: 24/7
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Jak postawić własny server NON STEAM do CS'a 1.6?
Oczekuję rzetelnej, jasnej i zrozumialej krok po kroku informacji na temat tworzenia servera. :D
Instalacja gry i podstawy
Zapraszam na server Zombie
Witam Zapraszam na Zajebisty server Zombie Nazwa Servera : -==||==- # Cs-zone.pl IP Servera : 91.204.160.175:27016 Ilość slotów : 16 Lokalizacja : Polska Czas mapy : 25min
Zapraszam na server Zombie
Witam Zapraszam na Zajebisty server Zombie Nazwa Servera : -==||==- # Cs-zone.pl IP Servera : 91.204.160.175:27016 Ilość slotów : 16 Lokalizacja : Polska Czas mapy : 25min
[TR100][PL]PlayBlack Zombie+WCS Server
IP: 85.17.92.51:27066 Ilość slotów: 18 Tickrate: 100 Tryb rozgrywki: Zombie polaczony z WCS Strona/Forum serwera: PlayBlack.c0.pl Mapcycle: zm_4way_tunnel_v2 zm_aarrgghh_v4b zm_apartments zm_atix_night
Serwery CS:S Steam i Non Steam
server z modem zombie
witam mogl by mi ktos podac ip jakiegos serva z modem zombie?? ale non steam z gory dzieki :)
Jak postawić server na TOYA NET??
siemka chciałbym postawic server mam steama a moj internet to toya net. napiszcie jak to zrobic!
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak postawić server z Zombie mod..
Witam chciałbym postawić Server z zombie modem.. Mam już Meta i AMX ale strasznie ciężko jest mi znaleźć zombie pod 1.6 z opisem instalacji.. Znalazłem 2 linki na tym forum, ale są po ang.. http://forums.alliedmods....ead.php?t=29626 http://forums.alliedmods....ad.php?p=391119 Chodzi mi czy...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz